Auto Pilot

Suka? Jika suka Tolong Like sikit :D

Lirik & Lagu: Kalau Aku kaya.mp3 Klik Like jika mahu

Friday, 16 September 2016

Modal RM60 Sahaja Dapat Pasif Income.

ISP STREAM NETWORK


ISP GLOBAL🇲🇾

MODAL RM 60
INCOME PASIF :
RM 50-RM 100/SEMINGGU
INCOME AKTIF : 
BONUS SPONSOR RM 50/AHLI

PAYOUT : AUTO WITHDRAW DIRECT ACC BANK OLEH COMP
MBB🐯 :SELASA
LAIN2 BANK : RABU - JUMAAT

*LEPAS JOIN BOLEH LA CHECK ACC WALLET DARI MASA KE SEMASA
SEBAB INCOME PASIF MASUK TAKDE HARI. ANY TIME BOLEH MASUK*


Taip "Addme RM60" hantar ke 010-5055403



Boleh join Telegram untuk INFO terus ke:





Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya ingin berkongsi dengan anda satu peluang jana pendapatan.

Syarikat bayar bonus setiap minggu. Dengan hanya bermodalkan RM60, sekali sahaja seumur hidup..

kita bergerak dalam 1 group, 1 teamwork.. oleh kerana hanya 3 ahli yang di perlukan maka prospek atau ahli  yang baru join yang ke 4 akan kami letakkan dalam rangkaian anda dan begitulah seterusnya.. 🚀🚀👍🏻👍🏻


*UNTUK MAKLUMAN*

Siapa yang pernah menyertai program komuniti  jana duit seperti charity, mybc, roket, cycle, qrabat, gajixtra, pp4u, ikatan4all, dananiaga  dan lain-lain program lagi..?

Bukan maksud nak memburuk-burukkan mana-mana program lain sebab, semua system ada kelebihan masing-masing…
So.. apa kelebihan yang ada pada ISP Stream Network ini adalah
(sistem auto upgrade dan auto pay)

Sampai masa atau tarikh pembayaran je terus masuk dalam akaun ahli… Begitu juga system upgrade… layak je terus potong ewallet untuk upgrade..

Dalam program komuniti lain… Apabila sampai tahap kita nak upgrade atau layak upgrade ke level yang lebih tinggi… Contoh, level ke3 maka income yang kita dapat sebelum ini kita kena bank in semula… Jika jumlah upgrade  RM300 maka kita terpaksa keluarkan dari poket kita… masa nilah fikiran kita mula bermain…. nak bank in atau tak… atau duit yang kita dapat sebelum ini dah kita  guna-pakai… so.. modal tiada lagi… program pun terbantut... 😬

Dalam ISP Stream Network… perkara yang disebutkan tadi tidak akan berlaku kerana semuanya auto system… 👍🏼👍🏼👍🏼

Satu lagi… ISP ada produk… 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Tajuk - tajuk Seminar Setakat Ini :

1. Tax Seminar (Percukaian)
2. Draw The Future (Jati Diri)
3. Succession Plan (Pelan Penyediaan Wasiat)

RM60=1 PIN=Keahlian Seumur Hidup 😁😁😁


INFO BERKENAAN SYARIKAT DAN BISNES ISP NETWORK

Tarikh Tubuh : February 2016
Alamat : No. 35A, Jalan 1/B, Taman Jati Batu 17, 48000 Rawang Selangor.
No. SSM : 002510302-T
No. Sijil GST : 001320890368

Yuran Penyertaan Ahli : RM60.00 sahaja (Seumur Hidup) Termasuk GST

Produk : Seminar/Kursus
1. Tax Seminar (Percukaian)
2. Draw The Future (Jati Diri)
3. Succession Plan (Pelan Penyediaan Wasiat)

Kongsep program "Income Stream" adalah untuk memberi kesedaran dalam program bantuan (beri kepada seorang dan terima dari pelbagai orang dengan seminar). ianya lebih kepada prinsip "orang tolong orang" dan dapat membantu setiap individu dari pelbagai taraf kehidupan bagi menjana pendapatan bersama.

Sebuah program yang mudah tanpa perlu ada pengurusan akaun. Ianya "Auto Pilot Sistem" atau "Sistem Robot". Pembayaran 100% tanpa ada sebarang caj pengurusan..

Pembayaran atau Kemasukan Wang Ke Akaun Bank Ahli Adalah Secara Mingguan iaitu pada setiap hari (Selasa & Rabu)

Terdapat 2 jenis pembayaran;

1. Bonus Sponsor (Penajaan)
2. Bonus Upgrade


Income akan dikreditkan ke akaun bank anda setiap minggu berikutnya (Mingguan)

Company ini berdaftar dengan BANK NEGARA. Walaupun banyak company di luar sana mendakwa berdaftar tapi sekadar daftar syarikat tetapi tidak berdaftar dengan bank negara dan GST. Kita berdaftar untuk kedua-duanya dan perjalanan biz kita di pantau oleh Bank Negara Malaysia.

Anda perlu tahu yang programmer biz RM60 ini sebenarnya berasal dari NEW ZEALAND. Dah bergerak bertahun-tahun dan masih menapak lagi dan plan ini di bawa masuk oleh seorang INCOME TAX CONSULTANT yang buat tax return untuk company besar-besaran. Dan bila dia pertama kali jumpa plan ni dan bila dia check Akaun Syarikat tu dan nampak potensi penjanaan income besar yang mencecah jutaan ringgit dia pun minta untuk bawa plan ni masukk ke Malaysia. Syarikat yang pertama dia perkenalkan adalah PHYTHOSCIENCE dan memang di mulakan di sana tapi di kelolakan oleh Incometax Consultant ni sendiri. Seorang perempuan yang bernama Kelly dan office dia di Rawang.

Sesiapa yang berminat untuk menghadiri BOP boleh join di office RAWANG setiap hari Selasa malam. Kami dari Phytho seramai 700 org lompat masuk ke platform ni dan kami adalah yang pertama sekali join ke ISP Network Income stream biz. Ramai orang dari biz MLM datang berjumpa Kelly (Incometax consultant) untuk beli plan ni dari dia tapi dia tak nak jual sebab, dia sayang syarikat ni dan dia nak majukan jadi seperti syarikat yang di NZ.

Dia tidak nak plan ni jadi plan MLM sebab, dia nak plan tetap seperti plan asal iatu di panggil "GIFT PROGRAMMER". Programmer mr ini adalah programmer orang bantu orang di mana TEAMWORK adalah sangat penting untuk menjayakan programmer ini.

Motto company adalah "TEAMWORK MAKES DREAM WORK". Maksudnya: Bersatu bekerjasama boleh menrealisasikan impian. Impian untuk jadi kaya jauh dari kesempitan hidup dan mencapai apa yang di impikan. Apa saja boleh di capai jika kita sabar dan terus berganding bahu bekerjasama mencapai impian kita bersama.

RM60.00 yang kita bayar adalah termasuk GST dan termasuk produk kita yang mana setiap ahli boleh (jika mahu) menghadiri 3 jenis seminar yang dikelolakan oleh syarikat secara percuma pada masa yang kita pilih dalam setahun.

Itu sajalah pengenalan tentang company ISP STREAM NETWORK ni 😊👍

BERMULA 26 NOVEMBER 2016 INILAH NEW ISP STREAM

ISP Stream yang baru ini lebih Telus dan menepati Undang-undang negara Malaysia, anda boleh hubungi terus KPDNKK jika masih ragu-ragu. Ditalian: 
# 6)03-8000 8000
# 1-800-886-800
@ eaduan.kpdnkk.gov.my
F) (6)03-8882 5762





* Mudah sahaja untuk menyertai ISP Stream ini, anda perlu ajak 3 rakan join seperti anda dengan modal RM60 sahaja.
* Cuba anda tengok Bisnes apa yang tak perlu cari orang? Kedai pun memerlukan orang juga iaitu pelanggan untuk datang membeli. Semua bisnes dalam dunia ini memerlukan orang untuk membeli atau menyertai. Memang ada sesetengah bisnes tak perlu cari orang contoh macam pelaburan tapi cuba tengok selama mana dapat bertahan kebanyakan dalam 1~2 tahun sahaja selepas itu KO.

PENERANGAN MENGENAI KOTAK 🔷 DI DASHBOARD
*Ini selepas Anda menjadi ahli

kotak biru tu mmg khas utk tunjuk kita income yg pegi kat kita keseluruhannya. Dia kan ada TOTAL WALLET, PAYOUT WALLET DAN HOLD WALLET

🔷 TOTAL WALLET :
Total income keseluruhan yg kita dah terima samada yg dah masuk bank atau yg masih Hold di HOLD WALLET


🔷 PAYOUT WALLET :  Jumlah duit yg akan msk akaun bank kita mggu seterusnya


🔷 HOLD WALLET : Duit yg dia Hold utk kumpul sampai cukup jumlah yg perlu byr kita one lump sum utk LEVEL BONUS tertentu. [contoh level 2 rm50 akan dihold utk bayar upgrade level]

DAFTAR SEGERA HARI INI..!!!

Taip "Addme RM60" hantar ke 010-5055403

Saya akan add anda kedalam group Pencerahan dahulu, pihak admin akan berikan penerangan detail berkenaan bisnes ini, jangan risau tak setuju anda boleh LEFT, yang penting anda masuk dulu ke group Whatsapp ini, kami sangat menghargai anda. Terima kasih.


APA ITU MLM? APA SEBENARNYA MLM? (UNTUK RENUNGAN BERSAMA)
Korang tahu MLM? bukan MaharajaLawakMega ok..bila sebut MLM (multilevel marketing) semua pakat duk cebek, duk hina pun ada..awat? MLM selalu tipu orang ye? MLM tindas orang katanya? ye ke?

Sebenarnya MLM ni sangat dekat dengan ‘direct selling’, ‘pyramid system’, atau ‘referral marketing’..jadi orang selalu keliru. dekat tak bermakna sama ye.
Dulu kan kita dikecohkan dengan sistem dan skim piramid yang menipu duit orang ramai dan sejak dari itu, MLM dipandang buruk dimata masyarakat. Jangan salah faham ye, ianya adalah sistem yang berbeza sama sekali.

APA ITU MLM?
MLM adalah salah satu cabang pemasaran dimana kuasa pemasaran bukan sahaja bergantung kepada penjualan seseorang tetapi juga penjualan ‘downline’ orang yang mereka rekrut. 
Kiranya, jika anda seorang ahli perniagaan MLM, anda bukan kena fokus pada penjualan produk sahaja, tetapi anda bertanggungjawab untuk merekrut ahli lain dibawah anda (downline) dan membantu orang tersebut berjaya seperti anda (duplikasi). Sekiranya jualan anda melambung tinggi ke langit, tetapi satu downline pun tak ada, anda tidak akan dapat naik dan maju ke peringkat seterusnya. Bahasa mudahnya, jangan ‘makan sorang’ hehe sama-sama naik dan merasa kejayaan.

APA SEBENARNYA MLM?
Masih tak jelas? sama macam sistem piramid? ok gini adaa terangkan..

Dalam sesebuah syarikat, ada CEO kan, bawah dia ada Naib presiden lah, ketua pemasaran dan sebagainya..jika anda orang yang bekerja dengan syarikat boleh gambarkan kan..ni contoh...
Jika anda perhatikan, ini seakan-akan sistem piramid. Kedudukan anda dalam syarikat menentukan berapa banyak anda dibayar (gaji) betul tak? Dalam gambar ni pastinya ‘Chairman” mendapat bayaran paling lumayan sebab dia diatas berbanding staf biasa dibahagian bawah sekali. Bayaran anda pula adalah tetap dan tidak berubah, jadi apa caranya nak dapat bayaran lebih? Sekiranya ada diantara mereka yang berhenti, atau dipecat contohnya, jawatan nya akan kosong, jadi ada peluang untuk naik kan, barulah ada peluang untuk dapat gaji lebih besar.

APA BEZA DENGAN MLM?
 Sekali pandang, sama je..macam bentuk piramid je jugok..huhu...
macam bentuk piramid jugak kan? Ada kepala, ada level bawah sama macam syarikat tadi. Tapi apa bezanya? Siapa yang paling banyak mendapat bayaran disini? adakah selamanya orang yang berada diatas tu?

Dalam MLM, anda dibayar bedasarkan jumlah kerja/jualan yang anda lakukan bukan berdasarkan kedudukan anda. adil lah kan? Sekiranya anda jadi ‘individual’ tu tapi anda tak buat sebarang jualan, anda tidak akan layak dibayar 1 sen pun. Sebaliknya, jika anda di level 3 ke 4 ke 10 ke tetapi anda lakukan jualan, dan rekrut lebih ramai downline, anda akan dibayar berdasarkan kerja anda.  Bukan sebab anda di level 3 ke 4 ke 10 tadi. Dah banyak kes, downline jauh lebih besar bayarannya berbanding upline tau. Sebab apa? sebab downline rajin Nampak kan beza syarikat tadi dengan MLM?


”Dalam MLM, anda menentukan bayaran anda, dalam syarikat korporat atau sistem piramid, bayaran anda dikawal oleh orang atasan atau kedudukan anda”


RENUNG-RENUNGLAH WAHAI SAHABAT SEKALIAN.
Sempena Perlantikan Jack Ma sbg penasihat Ekonomi Digital Malaysia:

Nasihat yang Terbaik dari orang paling kaya di China..
  Wilson Jack Ma
 Pengasas Alibaba
  
Jack Ma berkata:

"Tolong beritahu anak-anak kamu bahawa dunia berubah setiap hari dan tiada sesiapa akan menunggu bila masa sudah berlalu. 

Bila pemetik api dicipta, mancis perlahan-lahan lenyap.  

Bila kalkulator dicipta, abakus juga menghilang. 

Bila kamera digital direka, jualan negatif filem tidak lagi wujud.  

Bila jualan langsung @ penjualan secara online meningkat, pemasaran secara tradisional menurun. 

Bila smartphone guna 4G 
(akses internet tanpa talian) diperkenalkan kpd dunia, kita tidak perlu lagi memasang komputer di rumah.

Bila wechat dan whatsapp 
(mesej teks/suara/video bergerak) dibangunkan,  mesej teks tradisional (SMS) tidak lagi sepopular dulu.

Jangan kita tuduh "siapa ambil bisnes siapa." Ia hanyalah disebabkan orang lebih cepat menyesuaikan dan mengadaptasi kepada idea baru dan perubahan di dunia.

Ada org bertanya kepada Jack Ma, "Apakah Rahsia kejayaan kamu?" Dia berkata "Sangat mudah... Saya buat (bertindak) semasa kamu hanya memerhati."

Ingatlah dunia berubah setiap hari. Kalau kamu tidak berubah, kamu akan ketinggalan. Kamu Tuai apa yg kamu Semai dan Bagaimana Anda Guna MASA yang Ada. 

Kalau kamu habiskan masa bergaul dengan orang-orang Berjaya, kamu menjadi seorang yang BERJAYA.  

Kalau kamu luangkan masa utk belajar, kamu mungkin beroleh kebijaksanaan. 

Kalau kamu luangkan masa utk membaca buku untuk majukan diri, kamu akan beroleh Peningkatan Diri. 

Kalau kamu habiskan masa utk minum, kamu mungkin menjadi seorang pemabuk. 

Kalau kamu habiskan masa mengomplen, kamu akan menjadi seorang yang suka menyalahkan. 

Kalau kamu luangkan masa untuk mencantikkan diri kamu, kamu mungkin menjadi seorang gadis yang cantik/lelaki yg handsome.  

Kalau kamu luangkan masa untuk kekal sihat, kamu akan nikmati kehidupan sihat yang baik.  

Kalau kamu habiskan masa menjadi seorang yang suka marah-marah, kamu mungkin menjadi orang yang tidak disukai orang.

Kalau kamu habiskan masa dengan keluarga, kamu akan mewujudkan kasih sayang dan perhubungan yang aman dengan orang-orang yang kamu sayangi. 


Beza antara Orang yang Berjaya dan Tidak ialah Bagaimana Pintarnya Anda Menggunakan MASA.

P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!

Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif

Percuma shj dgn SHORTE