Suka? Jika suka Tolong Like sikit :D

Lirik & Lagu: Kalau Aku kaya.mp3 Klik Like jika mahu

Thursday, 27 July 2017

Waszup Join Free Untuk Jana Income Anda


 APPS WASZUPP GLOBAL?
APPS terkini akan dilancarkan!

PENDAFTARAN PERCUMA
WASZUPP Eksklusif GLOBAL boleh menjana income tambahan $ 500 - $ 1000 sebulan manakala bagi yg sepenoh masa yang ingin mendapatkan pendapatan rata-rata
 $ 25,000 - $ 100,000  sebulan. 
Peluang terbaik yg anda mimpikan!!!


Sementara itu, sila lihat video ini
Http://www.theoric.org/Waszupp%20Global%20Draft2Video.mp4


Untuk pendaftaran sila hantar data anda kepada 
WhatsApp :-  www.wasap.my/60105055403

Nama penuh:
NO. HP aktif:
EMAIL aktif:

Atau anda boleh mendaftar sendiri di sini:
Https: //www.waszupplaunch.com
Masukkan ID ๐Ÿ‘‰ 247935

Kerana tanpa penaja anda tidak boleh menyertai dengan sendiri ...

Marilah kita di senarai terpantas yg terawal yg percuma. 
(Free) .. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Ia adalah mudah untuk dilakukan.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Go‼ go‼ go‼.....


Monday, 3 July 2017

XbuddyZ RM40 sahaja. Terkini Julai 2017


‼‼ XbuddyZ BUKAN SKIM CEPAT KAYA ‼‼

Bilangan peserta lain atau downline boleh diperolehi dari dua sumber:

1⃣ sumber aktif: anda aktif bantu org lain sama-sama join XbuddyZ 
2⃣ sumber pasif: upline lain cari org & sistem secara auto letak org tu dalam rangkaian anda ikut giliran.

✅ Kalau pilih pasif, bila nak dapat income??? tiada jaminan bila atau tempoh sebab tunggu giliran sistem atur downline dlm rangkaian 

✅ Kalau pilih aktif, dpt income tajaan RM10/org yg join di samping lebih cepat rangkaian berkembang & lebih cepat dpt bonus upgred

✅ Program XBuddyZ ni, jika anda ikut strategi program :

⭕1⃣ Sumbang RM40 SEKALI SEUMUR HIDUP
⭕2⃣ ajak 4 orang rakan sertai program
⭕3⃣ Ulang Step 1⃣ & 2⃣
⭕4⃣ GUARANTEE Total income RM29,160.00

Kalau anda usaha, anda akan dapat cepat ...

Kalau anda tak usaha, jangan mengharap org lain usaha untuk anda...tunggu sistem bekerja & elakkan merungut
Man Jadda Wa Jadda, Siapa Yg Berusaha Pasti Akan Berjaya

Jika anda join tapi tak buat apa² maka bonus yg akan anda dapat bergantung kepada spillover(lebihan rakan yg join dgn upline anda).
Tempoh masa tak dapat ditentukan...jika upline anda yg paling dekat aktif menaja maka anda akan dapat dwline free.

Bagaimana Xbuddyz Boleh Membantu Anda Menjana Pendapatan? 

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Apa itu XbuddyZ??

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ bukanlah sebuah entiti atau syarikat kerana ia merupakan sebuah Program Komuniti

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ bermula pada 10 Oktober 2016 dan dikelolakan oleh ARCO IRIS NETWORK sebagai ADMIN yang berdaftar dengan  Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) No. 002580004D

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ masih berada di peringkat awal dan KELEBIHAN dalam Program ini kerana ada SPILLOVER, AUTO UPGRADE  & AUTOPLACEMENT serta limpahan penyertaan/penajaan
daripada peserta program yang lain.


๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ direka khusus demi MENJAMIN pendapatan anda dengan sistem AUTO UPGRADE dari Grade 1 sehingga ke Grade 4 dengan Dana Minimum berjumlah RM29,160.00 GUARANTEED!

Tugasan Anda

Hanya Cari / Dapatkan 4 org Rakan Yang Hendak Dibantu (yg juga mempunyai masalah kewangan seperti kita)

Tugasan yg mudah Tanpa Perlu Anda :-
✌๐ŸผKeluar Dari Rumah
✌๐ŸผBuat Table Talk
✌๐ŸผBuat Meeting Luar

Anda hanya perlu ๐Ÿ“ Copy And Paste iklan sebagaimana anda lihat dr iklan iklan admin sebelum ini

Sebarkan di dalam wall FB, group fb, whatsap group, telegram anda. 

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Percaya atau tidak ramai yg akan respon dan perasaan ingin tahu menebal lalu tinggalkan number fon
Di ruangan iklan anda. 


๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐ŸผMudahkan ๐Ÿ˜‡

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ

๐Ÿ“œ ANDA WAJIB BACA INI๐Ÿ“œ

Penjelasan Berkenaan Xbuddyz Dari Segi Undang2 Di Malaysia, dari Tuan Edy, Pengasas Xbuddyz.

๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

Saya telah dapatkan informasi drpd Bank Negara. Bank Negara takda masalah dgn sistem perniagaan di Malaysia termasuklah MLM, Komuniti, Affliate, Personal Shopper, Agen Dropship & sebagainya.

Bank Negara hanya akan menyekat atau menggantung sesuatu Syarikat yg terlibat dgn PELABURAN, perjanjian tak masuk akal & sebagainya

Saya telah terangkan dengan wakil Bank Negara mengenai nature of bussiness Xbuddyz & tidak menjadi masalah untuk menjalankan bisnes ni.

Mengenai pengambilan deposit haram, ramai rakyat Malaysia salah faham dgn menganggap hanya Bank & Koperasi sahaja yg boleh mengambil deposit.

Fakta ini adalah SALAH. Semua perniagaan dibenarkan mengambil deposit. Sebagai contoh, anda membeli kereta.

Deposit dikenakan & bukan dibayar kepada Bank atau Koperasi. Deposit diambil oleh kedai atau syarikat itu sendiri. Oleh itu tidak menjadi kesalahan. Kes ini sama juga dgn kita membeli rumah & sebagainya.

Saya juga telah berhubung dengan KPDNKK mengenai lesen AJL. Xbuddyz tidak perlu memohon lesen AJL kerana Xbuddyz bukan Jualan Langsung. Produk Xbuddyz adalah kategori maya & belum ada akta atau lesen khas untuk produk maya.

Bagi mengelakkan berlaku sebarang kemungkinan, saya akan sentiasa memantau situasi ini.

Saya juga berharap agar iklan yg memaparkan Xbuddyz sebagai satu syarikat pelaburan dihentikan. Ini bagi mengelakkan salah faham & juga merosakkan nama baik kita semua sebagai ahli VIP & VVIP Xbuddyz.


Pengasas XBuddyz

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes


DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Friday, 16 June 2017

Anda akan dapat Downline secara Percuma hanya RM30 sahaja.


BOM ASIA TENGGARA PENDUDUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ..
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
DIURUS OLEH : *JUTAMEDIA SDN BHD*

*Projek*
> Now Every One Can Buy Land
> Kokol Juta Farm ( Tanaman & Ternakan )
> Food Catering All member Diskaun 10% > 30
> DmarShop Member Car Wash 10% > 30% diskaun

MODAL *RM30.00* MAMPU MENCIPTA:
*PENDAPATAN PASIF RM244,155.00*๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
*PENDAPATAN AKTIF RM244,155.00* ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ

Malaysia: population 30,000,000 juta
Indonesia: population 330,000,000 juta
Thailand:population. 140,000,000 juta

Anda pilih posisi yang mana..
RM30.00 sekali seumur hidup..
anda nak ke tak nak..? terpulang pada anda. kami jalan terus..
gabungan leader-leader malaysia..

plan marketing
*Auto Placement Global*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00
*Total RM 244,155.00*

*Bonus Intro RM10.00*

*Force Matrix Gruop 5x5*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00. 
*Total RM 244,155.00*
*TOTAL INCOME: RM488,310.00

LOCK POISI SEGERA.. ..RM30.00

spe yang nak ? pelancaran 15hb jun 2017
*pra pelancaran sahaja dah mencecah 5000 ahli.*
PM tepi jika berminat.
0105055403 ws
DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.



๐Ÿ˜Segalanya bermula dgn modal niaga RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ˜

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€๐Ÿš€keahlian cuma sekali saja. rm30.00. konsep sama spt syarikat2 lain spt cosway , giant, gmart n sbgnya.. sbg contoh cosway mengenakan yuran keahlian kpd ahli sbnyk rm30 setahun tujuannya utk dpt barang murah n berkualiti..sy join membership cosway hny utk dpt barang  murah & berkualiti ?.. lebih baik sy join program membership http://dmart.shop/ounbiznes ble dpt brg murah, tapak iklan & dsmping ada peluang jana pendptn sampingan yg lumyn.

๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€direct sponsor tu bonus pengenalan. ble lihat menu sponsoring di acc anda.

personal network tu hasil pergerakan direct sponsor anda.

global network ni berdasarkan kemasukkan seluruh dunia. ni tak perlu risau jika sampai giliran akn dpt. lebih kpd ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

2: ๐Ÿ‘‰Ada 3jenis bonus
Bonus Sponsor RM10
Bonus Personal Sponsor 
Bonus Global Matrix

3: ๐Ÿ‘‰Bonus Personal Network ( tido pun dapat ahli
Bonus Global Matrix Network ( tido pun dapat ahli

4: ๐Ÿ‘‰kerjasama kumpulan diantara upline dan downline merupakan satu asas tunjang yang kukuh bagi mendorong sistem autoplacement dan autodownline bergerak lebih pantas walaupun kita sedang memasak atau sebagainya..

5: ๐Ÿ‘‰ Dan yang paling utama ialah kelebihan GLOBAL  NETWORKING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Apabila seluruh negara menyertai perkhidmatan Network kita sebagai penggerak kepada mengembangkan lagi sayap perniagaan mereka kepelusok dunia๐Ÿค‘๐Ÿค‘ maka tunggulah LIMPAHAN TAJAAN yang akan menggerakkan bonos autoplacement selama 24 jam sehari walaupun kita sedang dilena mimpi๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bayangkan sekiranya 10% berlaku kita akan menerima  limpahan kewangan berjumlah RM 24,400.00dan terus meningkat 20%  berjumlah RM 48,800.00 dan begitulah seterusnya... meningkatkan sehingga 100% total keseluruhannya RM 244,000.00 ๐Ÿค‘ in Shaa Allah dgn modal sekali bayar RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜ rasa2 berbaloi tak??

Pilihan terbaik ditangan anda ๐Ÿค‘๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€ penentu income terletak    pada pilihan yang anda buat...๐Ÿค‘๐Ÿค‘ Dan akhirnya berdoa dan bertawakal diatas usaha dan pengorbanan yang kita lakukan selama ini akan mendatangkan kemanisan dan menuju kemuncak kejayaan bersama๐Ÿš€๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.

Thursday, 26 January 2017

Selamat datang ke Swisscoin

Terima Kasih kepada Anda kerana sudi meluangkan masa...

Selamat datang ke Swisscoin 




๐Ÿ“ข*MAKLUMAT percuma 100  COIN*๐Ÿ“ข

Untuk melayakkan anda mendapat 100FREE COIN anda perlu membeli mane mane  pakej seperti dibawah sebelum 1 Feb 2017 atau SEMETARA PROMOSI TAMAT.


HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH.

 $NILAI TERKINI COIN$
£25=rm130 -200token -100Coin
£50=rm260 -500token -250Coin
£100=rm520 -1000token -500Coin
£250=rm1300 -2500token -1250Coin

HARGA BERUBAH MENGIKUT RATE HARGA TERKINI

HARGA DIKIRA PADA DIFFICULTY 4:1




Bagi yang mahu "mengenali" swisscoin, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM130  sekalipun....

Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
Sebab* :

๐Ÿ˜€1) Kalau nak tunggu *faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.

Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham.

๐Ÿ˜€2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit swisscoin bagi setiap hari utk yg menaja.

Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan.

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜€3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."

Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.

RM130 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi.

Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช



Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Join 250£
Token dpt 2500 
Bilo split jd 5000
Bahagi 4
Jd coin 1250
Campur yg free 100
Jd 1350
Simpan gitu tugu 3£
1350 darab 3
4050£ darab 4.50
Hampir 20k rm
Modal rm 1300
Duk diam diam

Tp

Jika buat network
Hari hari £

Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Hello ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฐ

Rahsia Shortcut Jutawan !!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fakta: 
Kristoffer Koch pernah membeli 5000 bitcoin dgn harga RM98 pada tahun 2009 untuk tujuan tesisnya.
Pada tahun 2013 beliau menjual semua bitcoin dgn harga RM3.8 juta

Sekarang tahun 2016, 5000 bitcoin berharga hampir RM12 juta. Perbezaan 3 tahun dan kenaikan harga bitcoin yg begitu mendadak, tidak kah anda melihat peluang dan potensi yg cerah dgn memiliki crypto currency seperti ini pd masa sekarang.
Orang berjaya sentiasa mengintai dan mengambil peluang, 
jom bersama saya jana pendapatan dgn SWISSCOIN

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Sejarah bitcoin sudah terbukti...kini SWISSCOIN bakal mencipta sejarah baru dan anda beruntung jadi yg terawal

Ambil peluang simpan & gandakan SWISSCOIN di platform terbaik ini...


U DO, U LEARN, U EARN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰




Sila Daftar PERCUMA di:


 Split swisscoin
2 week's a go 62%
1 week a go 72%
Now 91%

This is very good news, this is the best time to join.

Swisscoin - Roadmap to PublicListed

4/2/2017 - Merchant Official Launching in Dubai - 30,000 merchant akan dilancarkan utk batch pertama & target 70,000 lg merhant pd akhir 2017 utk menjadikan jumlah semua 100,000 merchant pd akhir 2017. 

1/4/2017 - Decentralized Blockchain SC akan bermula & ini merupakan perkara yg ditunggu2 sbb dgn wujudnya blockchain maka setiap urusniaga cepat,tepat & selamat...setiap ahli akan dapat mastercard dimn dia bole digunakan utk belian & keluarkan cash dr Atm seluruh dunia.....   

1/6/2017 - Internal Trading - dimana satu platform akan diujudkan bg membolehkan urusan jualan & belian coins sesama ahli & ianya akan mengikut nilai/value SC pd masa itu.....๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ 

1/8/2017 - Public Listed - dimana SC akan dipasarkan kpd orang ramai & nilai/value akan berdasarkan supply & demand ....dijangkankan harga akan melebihi €100/ coins selepas 3 tahun dipasarkan.... 

Jgn ketinggalan utk menjana pendapatan bersama SC.....bertindak sekarang!!gandakan token anda utk menjana lebih byk Coins....

selamat berjaya!!!

*Sekarang nak join Bitcoin pun ramai yg tak berapa mampu lagi sebab modal semakin tinggi (1BTC = USD900 -+).
*Masa yang sangat relevan untuk bertukar atau simpan SWISSCOIN ini, Sekarang harga 1SC= EURO0.15sen shj) dan dijangka akan naik mendadak selepas FEB 2017 ini.!!!


SEKALI LAGI MODAL UNTUK SERTAI SWISSCOIN

๐Ÿ“ŠPelaburan di dalam Swisscoin adalah mengikut Lot .(Pakej) seperti berikut:-

Trainee
€25.00 = Rm130
๐Ÿ”บ200 token - 1 splits

Tester - 50
€50.00 = Rm260
๐Ÿ”บ500 token - 1 split

Tester -100
€100.00 =Rm520.00

Tester 250
€250.00 = Rm1,300.00

Tester 500
€500.00= rm2,590.50

Trader
€1,000 = Rm 5,180.00

Crypto Trader
€2,500 = rm 12,940.00

Crypto Makler
€5,000 = Rm25,875.00

Crypto Broker
€7,500 = Rm38,125.00

Crypto Manager
€10 ,000 = rm51,750.00

Crypto Director
€15,000 = rm77,625.00
# harga boleh berubah mengikut pasaran RM

Lihat plan pakej untuk sertai sebagai ahli .


*SWISSCOIN THE POWER SPLIT* https://bit.ly/2swcoin ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

Peluang 4:1 akan berakhir hujung bulan JAN 2017
Berusaha dan rebutlah selagi peluang masih ada.
Masuk Awal FEB 2017 nisbah mungkin naik 10:1
€ 1000 tetap dapat 10,000 token dan power split dua kali tetapi perbezaan ketara ialah Nisbah.
Harga 1 swisscoin €0.15 euro = Rm 0.70 sen 
Sangat2 Murah & Sesuai Untuk Di Beli Pd Masa Ni.

JOM PAKAT2 BELI & KUMPUL SWISSCOIN๐Ÿค‘ 
SIMPAN 5 TAHUN ANGGARAN COIN €50

๐Ÿ’๐Ÿป Cth: €1000 euro dapat    10,000 token bila Split Running (token berganda) menjadi 20,000 token,       bahagi (÷) 4 = 5000 Coin MAKA PENDAPATAN PENDAPATAN SELEPAS 5 TAHUN :
5000 Coin x € 50 x Rm 5.00= RM 1,250,000

Jika nisbah 10:1 MAKA Token yang berganda ia itu 20,000 akan dibahagi 10➡ 20,000÷10 =2000 coin
Kita hanya mampu memiliki 2000 coin sahaja
HARGA COIN SEMAKIN MAHAL SETIAP KALI SPLIT 

PELUANG DATANG DAN PERGI TIDAK PEDULI SIAPA KITA??  FIKIR2KN SEBELUM TERLAMBAT ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ™„๐Ÿ™„

 PAKEJ TERENDAH: -

€25 euro = Rm 130
                   = 200 token 
Split run.   = 400 token 
              ÷4. = 100 coin +100 coin free➡200
200x €50 x RM5  = Rm 50,000

FREE REGISTER ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ
FREE 100 COIN ๐Ÿ’ถ 
Jgn terlambat selagi dlm PROMOSI..TQ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ฐ

      .... Assalamualaikum.... 
Ketika Ada Peluang.. Tidak Ada Yg Dpt Melihat Nya...
Ketika Ada Yg Ambil Peluang...Anda Memandang Rendah Pd Org Itu... Ketika Org Lain Menghasilkn Wang..Anda Tidak Faham.. Ketika Anda Sudah mengerti...Baru Terfikir ๐Ÿค” Yg Anda Sudah Terlambat...๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

❌ PERLU JUAL BARANG 
❌ PERLU CARI ORG
๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐Ÿ’ฐ


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!




Tuesday, 21 June 2016

Dapat BONUS Setiap 10 Hari..!!!

DAPAT BONUS SETIAP 10 HARI..!!! DAN JUGA BAYAR BILL/TOPUP PERCUMA..!! DAN JUGA SHOPPING ONLINE PERCUMA..!!!


Assalammualaikum Dan selamat sejahtera . Saya perkenalkan  new biz ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฐ OG1ASEAN . Bukan scam biz . Platform smart payment gateway. Jom bersama kami


Kilauan Padu Services merupakan company  yang berpengalaman dalam perniagaan dan memulakan perniagaan sejak tahun 2004 dan 100% milik bumiputera.
Founder : Ahmad Rohaizad

Pelbagai perniagaan yang telah dijalankan antaranya dalam bidang 
▶Manufacturing Industry
▶Government Project Tender
▶Develope Apps
▶Construction & Engineering
▶Trading Beras & Gula
▶Kelapa Sawit (MPOB)

Penubuhan perniagaan dalam bidang servis provider iaitu OG1asean pada tahun 2015

*********
100% menggunakan aplikasi dengan menyediakan kemudahan dalam bidang:
✅ Payment gateway 
✅ Online marketing & mall
✅Takaful Insuran

Dan banyak lg perancangan syarikat bakal muncul .

* Kilauan Padu Services
* Ahmad Rohaizad
* SSM : 657711-x
* Berdaftar dgn Kementerian       Kewangan, AJL , KPDNKK dan MCMC.
* Turut memeterai perjanjian kerjasama bersama Web Cash (Webonline Dot Com Sdn Bhd) syarikat pengeluaran kad debit.
*Company wujud semenjak tahun 2004

Alamat ; 
No G20, Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur


* PAKEJ* OG1ASEAN

SILVER ๐Ÿ’ฐ500pv
GOLD ๐Ÿ’ฐ4000pv
PLATINUM ๐Ÿ’ฐ10,000pv
SUPER PLATINUM ๐Ÿ’ฐ20,000pv

⭕ PAKEJ SILVER ⭕
✅ Setiap 10hari Dapat 28pv
✅ Dapat  28pv X 36
✅ Total 1000pv
✅ 1000pv - 500pv = 500pv Bersih
    
⭕ PAKEJ GOLD ⭕
✅ Setiap 10hari Dapat 233pv
✅ Dapat 233pv X 36 
✅ Total 8400pv
✅ 8400pv - 4000pv = 4400pv bersih

⭕ PAKEJ PLATINUM ⭕
✅ Setiap 10hari Dapat 611pv
✅ Dapat 611 X 36
✅ Total 22,000pv
✅ 22,000pv - 10,000pv = 12,000pv Bersih
     
⭕ PAKEJ SUPER PLATINUM ⭕
✅ Setiap 10hari Dapat 1278pv
✅ Dapat 1278pv X 36
✅ Total 46,000pv
✅ 46,000pv - 20,000pv = 26,000pv Bersih
      

๐ŸŒ Bonus Setiap 10hari akan diasing ke 3 bahagian iaitu
- 50% Cash out/ Reload n Bill
- 30% Online Shoping
-20% Reload n Bill

BERMINAT GANDAKAN SIMPANAN PASIF DI OG1 SERTAKAN

- NAMA:
- NO IC:
- NO PHONE:
- EMAIL:
Send ke: 0105055403







1 TOPUP KAD BOLEH TOPUP SEMUA TELCO MALAYSIA, INDONESIA, SINGAPORE, THAILAND, VIETNAM, LAOS, CHINA


SEKALI MODAL, UNTUNG MELEBIHI 200%

Terbaik bagi mereka yang minat menjual TOPUP. Kerana sangat untung dari jual topup yang biasa.

Terbaik juga bagi yang mengguna sendiri, kerana dapat JIMAT dan UNTUNG berganda..!!

Sila DAFTAR dulu diSINI

Atau Boleh juga, beri maklumat:

Username:
Nama:
Alamat:
IC;
No Tel:
Emel:

Send ke: 0105055403


Maklumat Lanjut:-

http://bit.ly/satuog






PLAN OG1ASEAN 2017 LEBIH MENGANCAM DAN PATUH UNDANG2 NEGARA








 




๐ŸšOG1asean adalah system yg di bangunkan oleh syarikat; 
Kilauan Padu Services Sdn Bhd. 

๐Ÿ“ System OG1asean digunakan utk tujuan menjalankan Perniagaan Perkhidmatan Bayaran Bil & Reload Topup serta Shopping di OG1shop. Perniagaan ini sangat jelas Sah dan Halal. 

๐Ÿ“Maklumat syarikat ; 
Kilauan Padu Services Sdn Bhd. 

๐Ÿ“Alamat Syarikat ; 
Business Suite 19A, Floor 18-5, Wisma UOA Centre, No.19, Jalan Pinang, 50450 K.Lumpur. 

๐Ÿ“Ditubuhkan dan didaftarkan di bawah SSM pada tahun 2004 
No Lesen Pend : 657711-X 

๐Ÿ’ฏMilik Penuh : 100% Bumiputra 

๐ŸŽ“CEO : Ahmad Rohaizad Daud 

๐ŸŽ‡System OG1asean dilancarkan oleh Kilauan Padu Services Sdn Bhd pada Sept.2015. 

๐ŸŽ‡App PlayStore OG1asean dilancarkan pada 01.Nov.2015 

❓Apakah Produk Syarikat Kilauan Padu Services Sdn Bhd.? 

1⃣- ReloadCredit @ Point Value (PV) 
2⃣- System App OG1asean 
3⃣- OG1shop Shopping Mall 

❓Untuk apa Produk PV..? 
PV akan digunakan utk.. 

1⃣- Untuk Jualbeli Reload Topup. 
2⃣- Untuk Bayar Pelbagai jenis bi-bil. 
3⃣- Untuk membeli belah Online di OG1shop 

❓Apa kegunaan App OG1asean.? 

App OG1asean adalah utk.. 

1⃣- Untuk anda menerima PV setiap 10hari 
2⃣- Untuk anda menjalankan proses Jualbeli Topup 
3⃣- Untuk anda Bayaran Bil-Bil 
4⃣- Untuk anda Shopping di OG1shop 
5⃣- Untuk anda Withdraw PV anda ke akaun Bank Anda ๐Ÿง. 

App OG1asean boleh di Download kan dari Google Play @ App Store ke Hphone anda. 

❓Bagaimana cara utk Install App.? 
Klik : Play Store 
Taip : og1
Klik : Install 
Klik : Accept 

❓Bil-bil apa yg boleh dibayar dgn menggunakan System App OG1asean.? 
Bil Elektrik 
Bil Air 
Bil Astro 
Bil TM / UniFi 
Bil IndahWater 
Bil Postpaid Hphone 

❓Reload Topup apa yg boleh.? 
Semua Telco di Malaysia dari RM5.00 hgga RM100.00 
Maxis 
Celcom 
Digi 
Tunetalk 
Umobile 
Altel 
Njoi 
OneXoX 
Friendy 
Happy 

๐Ÿ“Konsep Perniagaan OG1asean. 

Syarikat menawarkan ReloadCredit atau Point Value (PV) kpd orang ramai dgn Harga yg Sangat Murah bg tujuan Reload Topup, Bayar Bil & Shopping di OG1shop. 


http://bit.ly/satuog


Apa yang Menarik di Og1asean ini. 
Kita Juga Boleh Bantu rakan rakan kita yang lain ringankan beban. 
Kita akan Mendapat Bonus Tambahan dari Syarikat. 


OG1Asean Bank Negara Malaysia (BNM) atas nasihatnya, Kilauan Padu Services Sdn Bhd, syarikat yang mengendalikan OG1Asean telah mengambil langkah-langkah sejajar dengan perundangan yang ditetapkan untuk urusan kewangan berkaitan pembayaran kepada ahli-ahlinya. 

OG1Asean Bank Negara Malaysia 

Oleh itu pada 30 April 2016, Kilauan Padu Services Sdn Bhd telah melantik dan memeterai perjanjian dengan Webonline Dot Com Sdn. Bhd (syarikat pembayaran e-money yang diiktiraf BNM) untuk urusan-urusan pembayaran kepada ahli-ahli OG1Asean. Dengan memeterai perjanjian ini, OG1Asean telah pun menyempurnakan tanggunjawabnya seperti yang diperuntukkan di bawah Akta Sistem Pembayaran 2003 Bank Negara Malaysia. Pengiktirafan BNM kepada bayaran melalui Webonline Dot Com Sdn. Bhd. boleh dilihat DI SINI (E-money, Non-banks, 17) 

Ringkasan Akta Sistem Pembayaran 2003 Bank Negara Malaysia 

“Objektif Akta Sistem Pembayaran 2003 adalah untuk memastikan keselamatan dan kecekapan infrastruktur pembayaran serta memelihara kepentingan awam. Akta tersebut menyediakan rangka kerja perundangan bagi memastikan keyakinan sistem kewangan dan orang ramai terhadap sistem pembayaran tidak tergugat. 

Akta Sistem Pembayaran 2003 telah dirangka bagi menyediakan satu rangka kerja pengawalseliaan sistem pembayaran yang seimbang sejajar dengan objektif Bank Negara Malaysia dan bagi menggalakkan inovasi pasaran dalam sistem pembayaran.” 

OG1Asean Bank Negara Malaysia: Akta Pembayaran 2003 

Latar Belakang OG1Asean 

OG1Asean adalah produk Kilauan Padu Services Sdn Bhd. OG1Asean diwujudkan sebagai One Stop Centre sistem bayaran bil dan reload topup menggunakan talian internet sama seperti Maybank2u dan CIMB Clicks, tetapi dengan kelebihan kepada penggunanya. Kelebihan-kelebihan ini termasuklah penjimatan bayaran bil dan reload topup separuh harga mengikut pelan, membuka peluang kepada penggunanya berniaga jual topup dan beri khidmat bayaran bi serta banyak lagi. 

Latar Belakang Kilauan Padu Services Sdn Bhd 

Kilauan Padu Services Sdn Bhd adalah syarikat yang mengendalikan OG1Asean. Didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia sejak tahun 2004. Sebagai syarikat berstatus Sendirian Berhad, syarikat diaudit setiap tahun. Kilauan Padu Services Sdn Bhd juga adalah syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia. 

Adakah OG1Asean Skim Pelaburan? 

OG1Asean BUKAN SKIM PELABURAN. OG1Asean adalah sistem bayaran bil dan reload topup secara online menggunakan platform aplikasi yang diiktiraf syarikat gergasi antarabangsa Google (Android) dan Apple (iOS). 

Adakah OG1Asean Patuh Syariah? 

YA. Perniagaan OG1Asean mempunyai produk dan perkhidmatan (bayaran bil dan jual-beli topup) yang kukuh yang diperlukan pengguna secara meluas setiap hari. Umum mengetahui keuntungan dalam industri komunikasi dan tenaga adalah sangat lumayan. Perkongsian keuntungan OG1Asean dengan pengguna tidak membebankan struktur keuntungannya. Perkongsian keuntungan produk dan perkhidmatan oleh syarikat dengan pengguna secara adil tanpa membebankan kedua-dua pihak iaitu syarikat dan pengguna adalah harus. Perniagaan OG1Asean bebas dari riba dan gharar. 

Yang dikatakan riba dan gharar itu apabila urusniaga perniagaan yang tidak jelas dan untung-ruginya tidak nyata serta dijanjikan keuntungan yang terlalu besar sehinggakan pemegang amanah terpaksa berikan keuntungan kepada pemberi modal walaupun dalam keadaan rugi kerana sudah berjanji, maka akhirnya menjejaskan kedua-dua pihak. 

Adakah OG1Asean Menguntungkan dan Patutkah Saya Menyertainya? 

YA. Tindakan yang bijak bayar bil dan reload topup separuh dari harga biasa dan peluang perniagaan jual topup dan khidmat bayar bil dengan modal yang sangat kecil. Adakah gila untuk saya melepaskan peluang ini ? YA. 

Berminat tahu lebih lanjut dan cara pendaftaran? 
WhatsApp 010 5055403

Nota: Pastikan anda daftar dengan ejen sah berdaftar. Elakkan ditipu oleh individu yang menyamar sebagai ejen OG1Asean. 

WhatsApp 010 5055403 untuk info dari ejen yang sah. 


Wassalam

P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!

Friday, 17 June 2016

MyRezki Sistem Autodownline 2017

TERKINI Sistem Autodowline MyRezki 2017.




Rebutlah peluang hari ini juga..!!!


*YURAN KEAHLIAN HANYA RM30.00 DILANJUTKAN!!


SYSTEM E-BANTUAN EDISI 2017
YURAN HANYA *RM30 SAHAJA
6BULAN SAHAJA INCOME RM19K

❌ TAK PAYAH CARI ORG
❌ TAK PAYAH JUAL BARANG
❌ TAK PAYAH PROMOTE
❌ TAK PAYAH COPY PASTE

DUDUK DIAM TGGU INCOME MASUK SETIAP BULAN SELAMA 6BULAN.. BERMINAT   WASSAP 010-5055403
ATAU KLIK DISINI



Metro hari khamis 01/06/2017

1⃣ PENGENALAN

๐Ÿš€memperkenalkan program MYREZKI program dibawah naungan syarikat fs telecomunication bersystemkan E-bantuan tanpa menaja boleh menjana pendapatan rm16k hanya dalam masa 6-7bulan sahaja.

๐Ÿš€ ๐Ÿš€ Myrezki juga menggunakan sistem affiliate iaitu bantu membantu.anda boleh bantu ajak family rakan2 utk join sama2 utk mendapatkn income 6bulan total rm19k setiap org..

๐Ÿš€Dan jika anda ajak family dan rakan2 seramai 12org sahaja anda layak menerima income total rm68k dalam masa 8bulan sahaja.


๐Ÿš€syarikat berdaftar sah dari segi undang-undang.

NO PENDAFTARAN SYARIKAT
002534185-V


KELEBIHAN PROGRAM MYREZKI

๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

๐Ÿš€MODAL SERENDAH *RM30 SEKALI SAHAJA BAYAR.

๐Ÿš€TIDAK MENINDAS

๐Ÿš€KEUNTUNGAN SAMA ADIL

๐Ÿš€TIDAK MEMPUNYAI YURAN BULANAN.

๐Ÿš€SETIAP AHLI SYARIKAT AKAN SUSUNKAN DOWNLINE PERCUMA SERAMAI 5ORG.

๐Ÿš€SYARIKAT YG BERKERJA UTK ANDA

๐Ÿš€DAN ADA TEAM PENAJA YG AKAN TURUT SERTA BERKERJA UTK ANDA

๐Ÿš€ADA DUA PILIHAN INCOME
1⃣INCOME BASIC TANPA MENAJA RM19.530.6BULAN SAHAJA

2⃣INCOME PREMIUM MENAJA 12ORG DAN RM50 DI TOLAK DARI EWALLET RM49.200. 2BULAN SAHAJA

๐Ÿš€pontensi pendapatan setiap bulan selama 6bulan yang bakal anda perolehi TANPA MENAJA adalah seperti berikut. 

๐Ÿš€PAKEJ BASIC MATRIK 5X5

BULAN PERTAMA RM5
BULAN KEDUA RM25
BULAN KETIGA RM125
BULAN KEEMPAT RM625
BULAN KELIMA RM3.125
BULAN KEENAM RM15.625

➡ TOTAL INCOME RM19.530#

            6BULAN SELESAI

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

๐Ÿš€potensi pendapatan utk MENAJA seramai 12org adalah seperti berikut.

INCOME BASIC 6BULAN + INCOME PREMIUM 2BULAN

๐Ÿš€INCOME PREMIUM MATRIK 3X3

LEVEL 1 RM15
LEVEL 2 RM45
LEVEL 3 RM135
LEVEL 4 RM405
LEVEL 5 RM1.215
LEVEL 6 RM3.645
LEVEL 7 RM10.935
LEVEL 8 RM32.805

➡TOTAL INCOME RM49.200

๐Ÿš€TOTAL KESELURUHAN INCOME MENAJA RM68.730

           8BULAN SELESAI
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Bln 1,Syarikat bg 5 downline ...1 downline rm1...So rm5 dpt..

Bln ke2, syarikat bg Lg 5 downline tuk kite setiap seorang jd nnt dpt rm25=25 downline

Bln ke3, syarikat bg Lg 5 downline setiap 25 org tu..Jd nnt dpt rm125=125 downline....

Bln ke4,syarikat juga bg Lg 5 Downline setiap seorang nnt dpt 625 Downline=rm625.

Bln ke5, syarikat tetap bg 5 Downline setiap seorang jd dpt 3125 Downline=rm3125.
Bln ke6, syarikat Akan BG lg 5 Downline setiap seorang jd dpt 15625=rm15625.

So total bila join 6 bln,anda Akan dpt rm19530.


BERMINAT   WASSAP 010-5055403
ATAU KLIK DISINI

Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif

Percuma shj dgn SHORTE