Auto Pilot

Suka? Jika suka Tolong Like sikit :D

Lirik & Lagu: Kalau Aku kaya.mp3 Klik Like jika mahu

Friday, 16 June 2017

Anda akan dapat Downline secara Percuma hanya RM30 sahaja.


BOM ASIA TENGGARA PENDUDUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ..
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
DIURUS OLEH : *JUTAMEDIA SDN BHD*

*Projek*
> Now Every One Can Buy Land
> Kokol Juta Farm ( Tanaman & Ternakan )
> Food Catering All member Diskaun 10% > 30
> DmarShop Member Car Wash 10% > 30% diskaun

MODAL *RM30.00* MAMPU MENCIPTA:
*PENDAPATAN PASIF RM244,155.00*๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
*PENDAPATAN AKTIF RM244,155.00* ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ

Malaysia: population 30,000,000 juta
Indonesia: population 330,000,000 juta
Thailand:population. 140,000,000 juta

Anda pilih posisi yang mana..
RM30.00 sekali seumur hidup..
anda nak ke tak nak..? terpulang pada anda. kami jalan terus..
gabungan leader-leader malaysia..

plan marketing
*Auto Placement Global*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00
*Total RM 244,155.00*

*Bonus Intro RM10.00*

*Force Matrix Gruop 5x5*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00. 
*Total RM 244,155.00*
*TOTAL INCOME: RM488,310.00

LOCK POISI SEGERA.. ..RM30.00

spe yang nak ? pelancaran 15hb jun 2017
*pra pelancaran sahaja dah mencecah 5000 ahli.*
PM tepi jika berminat.
0105055403 ws
DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.



๐Ÿ˜Segalanya bermula dgn modal niaga RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ˜

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€๐Ÿš€keahlian cuma sekali saja. rm30.00. konsep sama spt syarikat2 lain spt cosway , giant, gmart n sbgnya.. sbg contoh cosway mengenakan yuran keahlian kpd ahli sbnyk rm30 setahun tujuannya utk dpt barang murah n berkualiti..sy join membership cosway hny utk dpt barang  murah & berkualiti ?.. lebih baik sy join program membership http://dmart.shop/ounbiznes ble dpt brg murah, tapak iklan & dsmping ada peluang jana pendptn sampingan yg lumyn.

๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€direct sponsor tu bonus pengenalan. ble lihat menu sponsoring di acc anda.

personal network tu hasil pergerakan direct sponsor anda.

global network ni berdasarkan kemasukkan seluruh dunia. ni tak perlu risau jika sampai giliran akn dpt. lebih kpd ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

2: ๐Ÿ‘‰Ada 3jenis bonus
Bonus Sponsor RM10
Bonus Personal Sponsor 
Bonus Global Matrix

3: ๐Ÿ‘‰Bonus Personal Network ( tido pun dapat ahli
Bonus Global Matrix Network ( tido pun dapat ahli

4: ๐Ÿ‘‰kerjasama kumpulan diantara upline dan downline merupakan satu asas tunjang yang kukuh bagi mendorong sistem autoplacement dan autodownline bergerak lebih pantas walaupun kita sedang memasak atau sebagainya..

5: ๐Ÿ‘‰ Dan yang paling utama ialah kelebihan GLOBAL  NETWORKING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Apabila seluruh negara menyertai perkhidmatan Network kita sebagai penggerak kepada mengembangkan lagi sayap perniagaan mereka kepelusok dunia๐Ÿค‘๐Ÿค‘ maka tunggulah LIMPAHAN TAJAAN yang akan menggerakkan bonos autoplasment selama 24 jam sehari walaupun kita sedang dilena mimpi๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bayangkan sekiranya 10% berlaku kita akan menerima  limpahan kewangan berjumlah RM 24,400.00dan terus meningkat 20%  berjumlah RM 48,800.00 dan begitulah seterusnya... meningkatkan sehingga 100% total keseluruhannya RM 244,000.00 ๐Ÿค‘ in Shaa Allah dgn modal sekali bayar RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜ rasa2 berbaloi tak??

Pilihan terbaik ditangan anda ๐Ÿค‘๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€ penentu income terletak    pada pilihan yang anda buat...๐Ÿค‘๐Ÿค‘ Dan akhirnya berdoa dan bertawakal diatas usaha dan pengorbanan yang kita lakukan selama ini akan mendatangkan kemanisan dan menuju kemuncak kejayaan bersama๐Ÿš€๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

Thursday, 26 January 2017

Selamat datang ke Swisscoin

Terima Kasih kepada Anda kerana sudi meluangkan masa...

Selamat datang ke Swisscoin 




๐Ÿ“ข*MAKLUMAT percuma 100  COIN*๐Ÿ“ข

Untuk melayakkan anda mendapat 100FREE COIN anda perlu membeli mane mane  pakej seperti dibawah sebelum 1 Feb 2017 atau SEMETARA PROMOSI TAMAT.


HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH.

 $NILAI TERKINI COIN$
£25=rm130 -200token -100Coin
£50=rm260 -500token -250Coin
£100=rm520 -1000token -500Coin
£250=rm1300 -2500token -1250Coin

HARGA BERUBAH MENGIKUT RATE HARGA TERKINI

HARGA DIKIRA PADA DIFFICULTY 4:1




Bagi yang mahu "mengenali" swisscoin, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM130  sekalipun....

Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
Sebab* :

๐Ÿ˜€1) Kalau nak tunggu *faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.

Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham.

๐Ÿ˜€2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit swisscoin bagi setiap hari utk yg menaja.

Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan.

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜€3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."

Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.

RM130 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi.

Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช



Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Join 250£
Token dpt 2500 
Bilo split jd 5000
Bahagi 4
Jd coin 1250
Campur yg free 100
Jd 1350
Simpan gitu tugu 3£
1350 darab 3
4050£ darab 4.50
Hampir 20k rm
Modal rm 1300
Duk diam diam

Tp

Jika buat network
Hari hari £

Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Hello ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฐ

Rahsia Shortcut Jutawan !!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fakta: 
Kristoffer Koch pernah membeli 5000 bitcoin dgn harga RM98 pada tahun 2009 untuk tujuan tesisnya.
Pada tahun 2013 beliau menjual semua bitcoin dgn harga RM3.8 juta

Sekarang tahun 2016, 5000 bitcoin berharga hampir RM12 juta. Perbezaan 3 tahun dan kenaikan harga bitcoin yg begitu mendadak, tidak kah anda melihat peluang dan potensi yg cerah dgn memiliki crypto currency seperti ini pd masa sekarang.
Orang berjaya sentiasa mengintai dan mengambil peluang, 
jom bersama saya jana pendapatan dgn SWISSCOIN

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Sejarah bitcoin sudah terbukti...kini SWISSCOIN bakal mencipta sejarah baru dan anda beruntung jadi yg terawal

Ambil peluang simpan & gandakan SWISSCOIN di platform terbaik ini...


U DO, U LEARN, U EARN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰




Sila Daftar PERCUMA di:


 Split swisscoin
2 week's a go 62%
1 week a go 72%
Now 91%

This is very good news, this is the best time to join.

Swisscoin - Roadmap to PublicListed

4/2/2017 - Merchant Official Launching in Dubai - 30,000 merchant akan dilancarkan utk batch pertama & target 70,000 lg merhant pd akhir 2017 utk menjadikan jumlah semua 100,000 merchant pd akhir 2017. 

1/4/2017 - Decentralized Blockchain SC akan bermula & ini merupakan perkara yg ditunggu2 sbb dgn wujudnya blockchain maka setiap urusniaga cepat,tepat & selamat...setiap ahli akan dapat mastercard dimn dia bole digunakan utk belian & keluarkan cash dr Atm seluruh dunia.....   

1/6/2017 - Internal Trading - dimana satu platform akan diujudkan bg membolehkan urusan jualan & belian coins sesama ahli & ianya akan mengikut nilai/value SC pd masa itu.....๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ 

1/8/2017 - Public Listed - dimana SC akan dipasarkan kpd orang ramai & nilai/value akan berdasarkan supply & demand ....dijangkankan harga akan melebihi €100/ coins selepas 3 tahun dipasarkan.... 

Jgn ketinggalan utk menjana pendapatan bersama SC.....bertindak sekarang!!gandakan token anda utk menjana lebih byk Coins....

selamat berjaya!!!

*Sekarang nak join Bitcoin pun ramai yg tak berapa mampu lagi sebab modal semakin tinggi (1BTC = USD900 -+).
*Masa yang sangat relevan untuk bertukar atau simpan SWISSCOIN ini, Sekarang harga 1SC= EURO0.15sen shj) dan dijangka akan naik mendadak selepas FEB 2017 ini.!!!


SEKALI LAGI MODAL UNTUK SERTAI SWISSCOIN

๐Ÿ“ŠPelaburan di dalam Swisscoin adalah mengikut Lot .(Pakej) seperti berikut:-

Trainee
€25.00 = Rm130
๐Ÿ”บ200 token - 1 splits

Tester - 50
€50.00 = Rm260
๐Ÿ”บ500 token - 1 split

Tester -100
€100.00 =Rm520.00

Tester 250
€250.00 = Rm1,300.00

Tester 500
€500.00= rm2,590.50

Trader
€1,000 = Rm 5,180.00

Crypto Trader
€2,500 = rm 12,940.00

Crypto Makler
€5,000 = Rm25,875.00

Crypto Broker
€7,500 = Rm38,125.00

Crypto Manager
€10 ,000 = rm51,750.00

Crypto Director
€15,000 = rm77,625.00
# harga boleh berubah mengikut pasaran RM

Lihat plan pakej untuk sertai sebagai ahli .


*SWISSCOIN THE POWER SPLIT* https://bit.ly/2swcoin ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

Peluang 4:1 akan berakhir hujung bulan JAN 2017
Berusaha dan rebutlah selagi peluang masih ada.
Masuk Awal FEB 2017 nisbah mungkin naik 10:1
€ 1000 tetap dapat 10,000 token dan power split dua kali tetapi perbezaan ketara ialah Nisbah.
Harga 1 swisscoin €0.15 euro = Rm 0.70 sen 
Sangat2 Murah & Sesuai Untuk Di Beli Pd Masa Ni.

JOM PAKAT2 BELI & KUMPUL SWISSCOIN๐Ÿค‘ 
SIMPAN 5 TAHUN ANGGARAN COIN €50

๐Ÿ’๐Ÿป Cth: €1000 euro dapat    10,000 token bila Split Running (token berganda) menjadi 20,000 token,       bahagi (÷) 4 = 5000 Coin MAKA PENDAPATAN PENDAPATAN SELEPAS 5 TAHUN :
5000 Coin x € 50 x Rm 5.00= RM 1,250,000

Jika nisbah 10:1 MAKA Token yang berganda ia itu 20,000 akan dibahagi 10➡ 20,000÷10 =2000 coin
Kita hanya mampu memiliki 2000 coin sahaja
HARGA COIN SEMAKIN MAHAL SETIAP KALI SPLIT 

PELUANG DATANG DAN PERGI TIDAK PEDULI SIAPA KITA??  FIKIR2KN SEBELUM TERLAMBAT ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ™„๐Ÿ™„

 PAKEJ TERENDAH: -

€25 euro = Rm 130
                   = 200 token 
Split run.   = 400 token 
              ÷4. = 100 coin +100 coin free➡200
200x €50 x RM5  = Rm 50,000

FREE REGISTER ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ
FREE 100 COIN ๐Ÿ’ถ 
Jgn terlambat selagi dlm PROMOSI..TQ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ฐ

      .... Assalamualaikum.... 
Ketika Ada Peluang.. Tidak Ada Yg Dpt Melihat Nya...
Ketika Ada Yg Ambil Peluang...Anda Memandang Rendah Pd Org Itu... Ketika Org Lain Menghasilkn Wang..Anda Tidak Faham.. Ketika Anda Sudah mengerti...Baru Terfikir ๐Ÿค” Yg Anda Sudah Terlambat...๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

❌ PERLU JUAL BARANG 
❌ PERLU CARI ORG
๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐Ÿ’ฐ


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!




Friday, 16 September 2016

Modal RM60 Sahaja Dapat Pasif Income.

ISP STREAM NETWORK


ISP GLOBAL๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

MODAL RM 60
INCOME PASIF :
RM 50-RM 100/SEMINGGU
INCOME AKTIF : 
BONUS SPONSOR RM 50/AHLI

PAYOUT : AUTO WITHDRAW DIRECT ACC BANK OLEH COMP
MBB๐Ÿฏ :SELASA
LAIN2 BANK : RABU - JUMAAT

*LEPAS JOIN BOLEH LA CHECK ACC WALLET DARI MASA KE SEMASA
SEBAB INCOME PASIF MASUK TAKDE HARI. ANY TIME BOLEH MASUK*


Taip "Addme RM60" hantar ke 010-5055403



Boleh join Telegram untuk INFO terus ke:





Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya ingin berkongsi dengan anda satu peluang jana pendapatan.

Syarikat bayar bonus setiap minggu. Dengan hanya bermodalkan RM60, sekali sahaja seumur hidup..

kita bergerak dalam 1 group, 1 teamwork.. oleh kerana hanya 3 ahli yang di perlukan maka prospek atau ahli  yang baru join yang ke 4 akan kami letakkan dalam rangkaian anda dan begitulah seterusnya.. ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป


*UNTUK MAKLUMAN*

Siapa yang pernah menyertai program komuniti  jana duit seperti charity, mybc, roket, cycle, qrabat, gajixtra, pp4u, ikatan4all, dananiaga  dan lain-lain program lagi..?

Bukan maksud nak memburuk-burukkan mana-mana program lain sebab, semua system ada kelebihan masing-masing…
So.. apa kelebihan yang ada pada ISP Stream Network ini adalah
(sistem auto upgrade dan auto pay)

Sampai masa atau tarikh pembayaran je terus masuk dalam akaun ahli… Begitu juga system upgrade… layak je terus potong ewallet untuk upgrade..

Dalam program komuniti lain… Apabila sampai tahap kita nak upgrade atau layak upgrade ke level yang lebih tinggi… Contoh, level ke3 maka income yang kita dapat sebelum ini kita kena bank in semula… Jika jumlah upgrade  RM300 maka kita terpaksa keluarkan dari poket kita… masa nilah fikiran kita mula bermain…. nak bank in atau tak… atau duit yang kita dapat sebelum ini dah kita  guna-pakai… so.. modal tiada lagi… program pun terbantut... ๐Ÿ˜ฌ

Dalam ISP Stream Network… perkara yang disebutkan tadi tidak akan berlaku kerana semuanya auto system… ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Satu lagi… ISP ada produk… ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Tajuk - tajuk Seminar Setakat Ini :

1. Tax Seminar (Percukaian)
2. Draw The Future (Jati Diri)
3. Succession Plan (Pelan Penyediaan Wasiat)

RM60=1 PIN=Keahlian Seumur Hidup ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


INFO BERKENAAN SYARIKAT DAN BISNES ISP NETWORK

Tarikh Tubuh : February 2016
Alamat : No. 35A, Jalan 1/B, Taman Jati Batu 17, 48000 Rawang Selangor.
No. SSM : 002510302-T
No. Sijil GST : 001320890368

Yuran Penyertaan Ahli : RM60.00 sahaja (Seumur Hidup) Termasuk GST

Produk : Seminar/Kursus
1. Tax Seminar (Percukaian)
2. Draw The Future (Jati Diri)
3. Succession Plan (Pelan Penyediaan Wasiat)

Kongsep program "Income Stream" adalah untuk memberi kesedaran dalam program bantuan (beri kepada seorang dan terima dari pelbagai orang dengan seminar). ianya lebih kepada prinsip "orang tolong orang" dan dapat membantu setiap individu dari pelbagai taraf kehidupan bagi menjana pendapatan bersama.

Sebuah program yang mudah tanpa perlu ada pengurusan akaun. Ianya "Auto Pilot Sistem" atau "Sistem Robot". Pembayaran 100% tanpa ada sebarang caj pengurusan..

Pembayaran atau Kemasukan Wang Ke Akaun Bank Ahli Adalah Secara Mingguan iaitu pada setiap hari (Selasa & Rabu)

Terdapat 2 jenis pembayaran;

1. Bonus Sponsor (Penajaan)
2. Bonus Upgrade


Income akan dikreditkan ke akaun bank anda setiap minggu berikutnya (Mingguan)

Company ini berdaftar dengan BANK NEGARA. Walaupun banyak company di luar sana mendakwa berdaftar tapi sekadar daftar syarikat tetapi tidak berdaftar dengan bank negara dan GST. Kita berdaftar untuk kedua-duanya dan perjalanan biz kita di pantau oleh Bank Negara Malaysia.

Anda perlu tahu yang programmer biz RM60 ini sebenarnya berasal dari NEW ZEALAND. Dah bergerak bertahun-tahun dan masih menapak lagi dan plan ini di bawa masuk oleh seorang INCOME TAX CONSULTANT yang buat tax return untuk company besar-besaran. Dan bila dia pertama kali jumpa plan ni dan bila dia check Akaun Syarikat tu dan nampak potensi penjanaan income besar yang mencecah jutaan ringgit dia pun minta untuk bawa plan ni masukk ke Malaysia. Syarikat yang pertama dia perkenalkan adalah PHYTHOSCIENCE dan memang di mulakan di sana tapi di kelolakan oleh Incometax Consultant ni sendiri. Seorang perempuan yang bernama Kelly dan office dia di Rawang.

Sesiapa yang berminat untuk menghadiri BOP boleh join di office RAWANG setiap hari Selasa malam. Kami dari Phytho seramai 700 org lompat masuk ke platform ni dan kami adalah yang pertama sekali join ke ISP Network Income stream biz. Ramai orang dari biz MLM datang berjumpa Kelly (Incometax consultant) untuk beli plan ni dari dia tapi dia tak nak jual sebab, dia sayang syarikat ni dan dia nak majukan jadi seperti syarikat yang di NZ.

Dia tidak nak plan ni jadi plan MLM sebab, dia nak plan tetap seperti plan asal iatu di panggil "GIFT PROGRAMMER". Programmer mr ini adalah programmer orang bantu orang di mana TEAMWORK adalah sangat penting untuk menjayakan programmer ini.

Motto company adalah "TEAMWORK MAKES DREAM WORK". Maksudnya: Bersatu bekerjasama boleh menrealisasikan impian. Impian untuk jadi kaya jauh dari kesempitan hidup dan mencapai apa yang di impikan. Apa saja boleh di capai jika kita sabar dan terus berganding bahu bekerjasama mencapai impian kita bersama.

RM60.00 yang kita bayar adalah termasuk GST dan termasuk produk kita yang mana setiap ahli boleh (jika mahu) menghadiri 3 jenis seminar yang dikelolakan oleh syarikat secara percuma pada masa yang kita pilih dalam setahun.

Itu sajalah pengenalan tentang company ISP STREAM NETWORK ni ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

BERMULA 26 NOVEMBER 2016 INILAH NEW ISP STREAM

ISP Stream yang baru ini lebih Telus dan menepati Undang-undang negara Malaysia, anda boleh hubungi terus KPDNKK jika masih ragu-ragu. Ditalian: 
# 6)03-8000 8000
# 1-800-886-800
@ eaduan.kpdnkk.gov.my
F) (6)03-8882 5762





* Mudah sahaja untuk menyertai ISP Stream ini, anda perlu ajak 3 rakan join seperti anda dengan modal RM60 sahaja.
* Cuba anda tengok Bisnes apa yang tak perlu cari orang? Kedai pun memerlukan orang juga iaitu pelanggan untuk datang membeli. Semua bisnes dalam dunia ini memerlukan orang untuk membeli atau menyertai. Memang ada sesetengah bisnes tak perlu cari orang contoh macam pelaburan tapi cuba tengok selama mana dapat bertahan kebanyakan dalam 1~2 tahun sahaja selepas itu KO.

PENERANGAN MENGENAI KOTAK ๐Ÿ”ท DI DASHBOARD
*Ini selepas Anda menjadi ahli

kotak biru tu mmg khas utk tunjuk kita income yg pegi kat kita keseluruhannya. Dia kan ada TOTAL WALLET, PAYOUT WALLET DAN HOLD WALLET

๐Ÿ”ท TOTAL WALLET :
Total income keseluruhan yg kita dah terima samada yg dah masuk bank atau yg masih Hold di HOLD WALLET


๐Ÿ”ท PAYOUT WALLET :  Jumlah duit yg akan msk akaun bank kita mggu seterusnya


๐Ÿ”ท HOLD WALLET : Duit yg dia Hold utk kumpul sampai cukup jumlah yg perlu byr kita one lump sum utk LEVEL BONUS tertentu. [contoh level 2 rm50 akan dihold utk bayar upgrade level]

DAFTAR SEGERA HARI INI..!!!

Taip "Addme RM60" hantar ke 010-5055403

Saya akan add anda kedalam group Pencerahan dahulu, pihak admin akan berikan penerangan detail berkenaan bisnes ini, jangan risau tak setuju anda boleh LEFT, yang penting anda masuk dulu ke group Whatsapp ini, kami sangat menghargai anda. Terima kasih.


APA ITU MLM? APA SEBENARNYA MLM? (UNTUK RENUNGAN BERSAMA)
Korang tahu MLM? bukan MaharajaLawakMega ok..bila sebut MLM (multilevel marketing) semua pakat duk cebek, duk hina pun ada..awat? MLM selalu tipu orang ye? MLM tindas orang katanya? ye ke?

Sebenarnya MLM ni sangat dekat dengan ‘direct selling’, ‘pyramid system’, atau ‘referral marketing’..jadi orang selalu keliru. dekat tak bermakna sama ye.
Dulu kan kita dikecohkan dengan sistem dan skim piramid yang menipu duit orang ramai dan sejak dari itu, MLM dipandang buruk dimata masyarakat. Jangan salah faham ye, ianya adalah sistem yang berbeza sama sekali.

APA ITU MLM?
MLM adalah salah satu cabang pemasaran dimana kuasa pemasaran bukan sahaja bergantung kepada penjualan seseorang tetapi juga penjualan ‘downline’ orang yang mereka rekrut. 
Kiranya, jika anda seorang ahli perniagaan MLM, anda bukan kena fokus pada penjualan produk sahaja, tetapi anda bertanggungjawab untuk merekrut ahli lain dibawah anda (downline) dan membantu orang tersebut berjaya seperti anda (duplikasi). Sekiranya jualan anda melambung tinggi ke langit, tetapi satu downline pun tak ada, anda tidak akan dapat naik dan maju ke peringkat seterusnya. Bahasa mudahnya, jangan ‘makan sorang’ hehe sama-sama naik dan merasa kejayaan.

APA SEBENARNYA MLM?
Masih tak jelas? sama macam sistem piramid? ok gini adaa terangkan..

Dalam sesebuah syarikat, ada CEO kan, bawah dia ada Naib presiden lah, ketua pemasaran dan sebagainya..jika anda orang yang bekerja dengan syarikat boleh gambarkan kan..ni contoh...
Jika anda perhatikan, ini seakan-akan sistem piramid. Kedudukan anda dalam syarikat menentukan berapa banyak anda dibayar (gaji) betul tak? Dalam gambar ni pastinya ‘Chairman” mendapat bayaran paling lumayan sebab dia diatas berbanding staf biasa dibahagian bawah sekali. Bayaran anda pula adalah tetap dan tidak berubah, jadi apa caranya nak dapat bayaran lebih? Sekiranya ada diantara mereka yang berhenti, atau dipecat contohnya, jawatan nya akan kosong, jadi ada peluang untuk naik kan, barulah ada peluang untuk dapat gaji lebih besar.

APA BEZA DENGAN MLM?
 Sekali pandang, sama je..macam bentuk piramid je jugok..huhu...
macam bentuk piramid jugak kan? Ada kepala, ada level bawah sama macam syarikat tadi. Tapi apa bezanya? Siapa yang paling banyak mendapat bayaran disini? adakah selamanya orang yang berada diatas tu?

Dalam MLM, anda dibayar bedasarkan jumlah kerja/jualan yang anda lakukan bukan berdasarkan kedudukan anda. adil lah kan? Sekiranya anda jadi ‘individual’ tu tapi anda tak buat sebarang jualan, anda tidak akan layak dibayar 1 sen pun. Sebaliknya, jika anda di level 3 ke 4 ke 10 ke tetapi anda lakukan jualan, dan rekrut lebih ramai downline, anda akan dibayar berdasarkan kerja anda.  Bukan sebab anda di level 3 ke 4 ke 10 tadi. Dah banyak kes, downline jauh lebih besar bayarannya berbanding upline tau. Sebab apa? sebab downline rajin Nampak kan beza syarikat tadi dengan MLM?


”Dalam MLM, anda menentukan bayaran anda, dalam syarikat korporat atau sistem piramid, bayaran anda dikawal oleh orang atasan atau kedudukan anda”


RENUNG-RENUNGLAH WAHAI SAHABAT SEKALIAN.
Sempena Perlantikan Jack Ma sbg penasihat Ekonomi Digital Malaysia:

Nasihat yang Terbaik dari orang paling kaya di China..
  Wilson Jack Ma
 Pengasas Alibaba
  
Jack Ma berkata:

"Tolong beritahu anak-anak kamu bahawa dunia berubah setiap hari dan tiada sesiapa akan menunggu bila masa sudah berlalu. 

Bila pemetik api dicipta, mancis perlahan-lahan lenyap.  

Bila kalkulator dicipta, abakus juga menghilang. 

Bila kamera digital direka, jualan negatif filem tidak lagi wujud.  

Bila jualan langsung @ penjualan secara online meningkat, pemasaran secara tradisional menurun. 

Bila smartphone guna 4G 
(akses internet tanpa talian) diperkenalkan kpd dunia, kita tidak perlu lagi memasang komputer di rumah.

Bila wechat dan whatsapp 
(mesej teks/suara/video bergerak) dibangunkan,  mesej teks tradisional (SMS) tidak lagi sepopular dulu.

Jangan kita tuduh "siapa ambil bisnes siapa." Ia hanyalah disebabkan orang lebih cepat menyesuaikan dan mengadaptasi kepada idea baru dan perubahan di dunia.

Ada org bertanya kepada Jack Ma, "Apakah Rahsia kejayaan kamu?" Dia berkata "Sangat mudah... Saya buat (bertindak) semasa kamu hanya memerhati."

Ingatlah dunia berubah setiap hari. Kalau kamu tidak berubah, kamu akan ketinggalan. Kamu Tuai apa yg kamu Semai dan Bagaimana Anda Guna MASA yang Ada. 

Kalau kamu habiskan masa bergaul dengan orang-orang Berjaya, kamu menjadi seorang yang BERJAYA.  

Kalau kamu luangkan masa utk belajar, kamu mungkin beroleh kebijaksanaan. 

Kalau kamu luangkan masa utk membaca buku untuk majukan diri, kamu akan beroleh Peningkatan Diri. 

Kalau kamu habiskan masa utk minum, kamu mungkin menjadi seorang pemabuk. 

Kalau kamu habiskan masa mengomplen, kamu akan menjadi seorang yang suka menyalahkan. 

Kalau kamu luangkan masa untuk mencantikkan diri kamu, kamu mungkin menjadi seorang gadis yang cantik/lelaki yg handsome.  

Kalau kamu luangkan masa untuk kekal sihat, kamu akan nikmati kehidupan sihat yang baik.  

Kalau kamu habiskan masa menjadi seorang yang suka marah-marah, kamu mungkin menjadi orang yang tidak disukai orang.

Kalau kamu habiskan masa dengan keluarga, kamu akan mewujudkan kasih sayang dan perhubungan yang aman dengan orang-orang yang kamu sayangi. 


Beza antara Orang yang Berjaya dan Tidak ialah Bagaimana Pintarnya Anda Menggunakan MASA.

P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!

Sunday, 7 August 2016

Simpan Di Agro Bank dan Terima Pasif Income Setiap Bulan.

Simpan Di Agro Bank dan Terima Pasif Income Setiap Bulan.




Simpan DUIT di Agro Bank & Jana Pendapatan RM21k Setiap Bulan‼

⏩Dilaksanakan oleh Agro Bank - Government Link Company (Syarikat Milik Kerajaan).

⏩Mematuhi keperluan syariah (Syariah Compliance) - hanya 4 bank yang 100% syariah compliance iaitu Bank Islam, Bank Muamalat,  Bank Rakyat dan AGRO BANK.

⏩Program ini tak perlu beli atau jual barang ... cuma bawa sahaja kenalan utk buka akaun simpanan dan sijil AgroPrimas....dan ANDA mendapat ganjaran.

⏩Duit ANDA tetap dlm simpanan ANDA.

⏩Tiada modal utk bermula..Anda hanya perlu membuat simpanan di Agro Bank dan layak utk menerima Pendapatan Pasif setiap bulan tanpa henti.

‼‼‼ Daftar segera dan jadilah yang terawal merebut Peluang Keemasan ini...

๐ŸŽฏWasap sahaja akan dilayan..

Sila WASAP (Sahabat Agro) ke:
010-5055403

Maklumat lanjut tentang Sahabat Agro, Boleh kliks dibawah:-
http://www.agrobank.com.my/my/product/sahabat-agro/





Potensi Pendapatan dengan Duplikasi 20 orang :

⏩ Anda hanya kenalkan 20 rakan yang aktif dengan menjadi Ahli Sahabat Agro dan deposit simpanan RM1000 sahaja

⏩ 20 rakan anda tadi juga memperkenalkan 20 rakan lain yg deposit RM1000 (level 2 anda)

⏩ Rangkaian anda akan berkembang sehingga ke level 4 jika duplikasi berlaku

⏩ Potensi pendapatan anda SEBULAN mencecah sehingga RM21k!!! 

⏩ Kerja anda hanya sekali sahaja kenalkan pd rakan lain, rangkaian anda berkembang, dan anda TERPAKSA TERIMA PENDAPATAN PASIF Tanpa Henti setiap bulan selagi deposit simpanan rangkaian anda masih kekal di Bank!

⏩ Pendapatan ini boleh diwarisi jika anda sudah tiada!

⏩ Kerja sekali, income berkali-kali dan pendapatan ini Tiada Had! Lagi ramai anda perkenalkan rakan baru, lagi tinggi Pendapatan yang anda bakal terima...๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ





Apa Yang Anda Dapat Setelah Daftar Sebagai Ahli?
~~~~~~~~

๐ŸŽฏ Saving Account Agro Bank

๐ŸŽฏ Kad ATM Agro Bank

๐ŸŽฏ Internet Perbankan

๐ŸŽฏ Sijil Simpanan AgroPrimas

๐ŸŽฏ Resit Bayaran

๐ŸŽฏ Salinan Borang Pendaftaran Ahli (Sahabat Agro)


๐ŸŽฏ ID Rujukan

⏩ Jom Jadi Jutawan Sahabat Agro sekarang! ๐Ÿ˜‰


PM saya segera;
Zairul
010-5055403

Maaf ya ini Bukan MLM dan sebagainya, Memo ada tertampal di semua Cawangan Agro Bank.


Ejen Berdaftar SAHABAT AGRO:
Zairul Akma Bin Redzali
No ID: 35015356200101
HP: 010-5055403

Bagaimana Nak join?
Sila Beri NAMA & Alamat anda. HANTAR KE 010-5055403
Selepas itu tunggu BORANG RASMI akan Di POS Segera..!!!

DAN

Sila ke:



KELEBIHAN MENDAFTAR DENGAN TEAMSAHABAT AGRO KAMI

1) Anda mendapat Laman Web Promosi
a) Dapat memantau Prospek
b) Cara-cara promosi.
c) Muat turun flyer.
d) mengajar prospek cara daftar Sahabat Agro.
e) banyak lagi kelebihannya.

DAFTAR SEGERA..!!


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!



Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif

Percuma shj dgn SHORTE