Sunday, 17 September 2017

Mesin Penapis Air Dari Korea... KOREA RENTAL

Ya Mesin Air MAMPU milik untuk semua lapisan masyarakat di Malaysia, Mesin Berjenama telah 30 tahun di Korea, Negara pertama ialah Malaysia yang KOREA RENTAL masuk.

BERITA TERKINI MALAYSIA 2017
PERTAMA DI MALAYSIA SEBUAH SYARIKAT TERKEMUKA DI KOREA TELAH BEROPERASI DI MALAYSIA.

Product Korea Rental bermula dengan harga RM48 sebulan air biasa,  RM63 sebulan sehingga RM115 sebulan ada air panas, sejuk & suhu bilik .

Servis PERCUMA sehingga habis bayar mesin penapis air termasuk filter, maintenance & warranty.

Berpengalaman hampir 30 tahun di pasaran luar negara kini Korea Rental boleh didapati di malaysia.

Harga termasuk GST dan yuran pemasangan sebanyak RM200 DIKECUALIKAN.

Korea Rental ada beberapa product yang memenuhi kehendak pelanggan dengan harga yang berpatutan, boleh beli secara tunai ataupon sewa beli.

Anda juga boleh memilih sama ada air mineral , alkali ataupon hydrogen untuk minuman seisi keluarga.

Kemudahan yang ada pada mesin penapis air Korea Rental, boleh mengawal suhu air panas memudahkan lagi untuk sediakan susu anak , Cuma tekan dan dapatkan air.
Ada lagi✋✋✋๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐Ÿ‘ Anak anak nak minum air pon mudah. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘ Anda nak pergi kerja tak perlu masak air lagi untuk minum kopi atau teh. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘ Air sejuk pon ok lebih sejuk dari peti ais sebab tangki penapis air Korea Rental stainless steel dan kedap udara .

Jangan risau๐Ÿ˜‰ Kami ada untuk bantu anda.
CONFIRM LULUS !!! SERIUS!
99.9% yang mendaftar APPROVED dan dapat pasang di rumah mereka.
Kenapa ye ?

TAK PERLU Payslip
TAK PAYAH Bank statement
TAK ADA Yuran Pendaftaran

Kerja sendiri / suri rumah pon boleh apply.
Sabah & Sarawak boleh dapat harga sama.
✅ Kemudahan Servis PERCUMA Setiap 3 Bulan Selama 5 Tahun
✅ Kemudahan PERCUMA Menukar Penapis Setiap 1 Tahun Selama 5 Tahun
✅ Kemudahan Jaminan Kerosakan & Kos Baikpulih Percuma Selama 5 Tahun


TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Jimat RM 260 untuk pemasangan tak perlu bayar๐Ÿ‘

Apa tunggu lagi? Whatsappl sekarang.

www.wasap.my/60105055403
www.wasap.my/60105055403


Share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air yang bersih


PUREAL

Bulanan            Belian Tunai
RM48.00            RM2,500.00

Saiz Tangki
Tiada Tangki

Dimensi
115(w) * 436(D) * 341(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4
VENICE TOP

Bulanan                Belian Tunai
RM95.00               RM3,400.00

Saiz Tangki
Hot 1.0 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 5100(H)

Langkah Cucian Filter
3 Month Service
6 Month Change 1 & 2
9 Month Service
12 Month Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (RM100 CHARGE)
Mineral
Alkaline
Hydrogen

Kelebihan
Dikendalikan secara mekanikal
Peranti pengunci keselamatan air panas magnet
Petunjuk LED (Panas, Sejuk, air suhu bilik dengan fungsi On / Off)
Dulang titisan yang boleh ditanggalkan dengan saluran keluar saliran air
Tangki air panas dan sejuk keluli tahan karat
Tangki air longkang air
Perlindungan overheat pemampat
Kawalan suhu auto (panas 85 ° C dan sejuk 4 ° C)
Penggunaan tenaga yang rendah
Perumahan plastik putih dan arang ABS berkualiti tinggi
Klip penapis dan ruang dalaman khusus
Sambungan paip LLDPE yang cepat dan mudah (¼ ")
Rawatan antimikrobial Cleancel

VENICE STAND

Bulanan                               Belian Tunai
RM73.00   (78 month)          RM3,400.00
RM103.00 (43 month)
RM133.00 (20 month)

Saiz Tangki
Hot 2.0 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 1,150(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen



CAPRI TOP

Bulanan            Belian Tunai
RM95.00            RM2,880.00

Saiz Tangki
Hot 2.3 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 5100(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen



CAPRI STAND

Bulanan              Belian Tunai
RM115.00            RM3,360.00

Saiz Tangki
Hot 2.3 L Cold 1.8 L

Dimensi
300(w) * 440(D) * 1,148(H)

Langkah Cucian Filter
3 Bulan Service
6 Bulan Change 1 & 2
9 Bulan Service
12 Bulan Change 1,2,3 and 4

Choose Your Water (Bayaran RM100)
*Mineral
*Alkaline
*Hydrogen  

===============================================================
 TAK PERLU Payslip
 TAK PAYAH Bank statement
 TAK ADA Yuran Pendaftaran

 Kerja sendiri / suri rumah pon boleh apply.

 Sabah & Sarawak boleh dapat harga sama.

 TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.๐Ÿ˜๐Ÿ‘


Jimat RM 260 untuk pemasangan tak perlu bayar๐Ÿ‘

Apa tunggu lagi? Whatsappl sekarang.

www.wasap.my/60105055403
www.wasap.my/60105055403


Share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air yang bersih

Macam mana nak beli? Whatsapp segera nombor diatas, kemudian saya uruskan segera..!!




PROMO
TERDAPAT 2 JENIS PROMOTION DARI KOREA RENTAL

SMART RENTAL PLAN
PROMO PLAN

Pelanggan boleh menikmati PROMOSI mudah milik dengan hanya menggunakan Credit Card dan Debit Card.
Tanpa Payslip
Tanpa Bank Statement




TERDAPAT JUGA PENAPIS UDARA

1.

2.






Saturday, 9 September 2017

Myprepaid Lebih Menguntungkan.!!


37 PERKARA MENGAPA GUNA LINE MYPREPAID...
1) Anda boleh MENGEKALKAN NO TELEFON kesayangan anda.
2) Kadar panggilan domestik dan international serendah 15sen seminit.
3) Kadar panggilan idd yang murah
4) Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan mengikut kesesuaian masa anda.
5) Anda boleh memperkenalkan SIM KAD ini kepada sesiapa sahaja tanpa had.
6) Bonus dibayar seminggu sekali. 4 kali sebulan.
7) simkad rm79 adlh produknya, hanya perkenalkan sahaja kepada keluarga, kawan2 & sesiapa sahaja yang menggunakan handphone.
8) PERCUMA MyMagic Kad. Kad pelbagai fungi yang mengandungi kuasa ion negatif. Membantu dalam peraliran darah yang baik, persekitaran yang baik, jimat minyak, dan juga jimat elektrik.
9) Downline top up anda akan dapat komisyen tunai sehingga 31% 5 level. WOW
10) Tak perlu ingatkan rakan-rakan di dalam GROUP anda utk top up sebab memang mereka selalu topup.
11) Tak perlu menjual berkali- kali pada orang yg sama
12) Tak perlu buat demo.
13) Guna sahaja mcm biasa seperti mana anda guna simkad lain sebelum ni.
14) Harga starter RM 79 (Pecahan : Percuma MyMagic Kad Ion Negatif yang berupaya memberi penjimatan elektrik dan minyak RM60, Kredit tersedia RM5, Kos sekeping Simcard RM10, Komisen kepada penaja RM 15).
15) Pasaran luas (30 juta pengguna telefon bimbit).
16) Produk keperluan hampir semua orang.
17) Umur 12 tahun ke atas dan sudah mempunyai IC pun boleh turut serta.
18) Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport dan permit.
19) Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup.
20) Mempunyai 12 JENIS INSENTIF (rujuk bahagian Bonus dan Insentif My Prepaid dibawah).
21) Dapat diskaun tambah nilai sebanyak 3% dan 10% untuk merchandise MyPrepaid bagi yang menyertai MyClub.
22) Anda mendapat bonus bulan pertama sebanyak RM891. Bulan kedua RM31,701.
23) MyClub sebagai Shopping Card dapat kumpul point setiap pembelian barangan, penajaan dan pembelian tambah dapat ditebus secara TUNAI dan pemotongan tambah nilai sebanyak 4%.
24) Jom menyumbang. Menyuntik kebahagiaan dengan beramal. Jadikan kehidupan kita semua
lebih bermakna untuk mereka yang memerlukan.
“Pilih antara1%,3% atau 5% dari pendapatan anda untuk disumbangkan ketabung Kemanusiaan yang uruskan oleh pihak syarikat.”
25) Percuma 1 akaun web Selfcare untuk mengakses akaun ahli bagi melakukan pendaftaran ahli, semak gineologi ahli,semak cash ewallet, semak bonus, belian online, dan pindahan.
26) Percuma 1 akaun web replica diatas ID anda. Membantu mereka yang inginkan membuat tajaan secara online.
27) Applikasi My2u cara mudah mengakses keperluan perniagaan anda dimana sahaja samaa di telefon pintar dan tablet. Segalanya dihujung jari. Boleh kemaskini ringkasan akaun, keahlian, syarikat, dan khidmat pelanggan. PERCUMA di Google Playstore dan App store. Sistem yang efektid direka khas untuk ahli MyPrepaid.
28) Dapat menyertai program franchise MyRecharge Station dengan pendapatan tambahan bersih sebanyak RM3484.
29) Pendapatan dari kerja yang anda lakukan ini boleh diwarisi selama-lamanya.
30) Dapat bonus jika dapat jumlah income komisyen topup yg ditetapkn.
31)Berpeluang meraih kenaikan pangkat hasil usaha n kerja SMART anda
32) Income boleh diwarisi sampai bila2 selagi simkad aktif
33) Ikut coverage maxis n umobile.
34) Boleh buat call/sms/internet(data plan).
35) Menangi BONANZAbulanan yg bernilai jutaan rm50,000.
36) Menjadi biz partner syarikat2 besar seperti Stesen2 minyak, Bank2, 7 Eleven, Giant, Tesco dll.
37) Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu My Internatioanl Sdn. Bhd.

Berminat nak tahu :
RAHSIA HANDPHONE anda, boleh bertukar menjadi PENDAPATAN LUMAYAN dan BERTERUSAN setiap bulan~

0105055403

" BUAT KERJA SEKALI, DAPAT DUIT BERKALI- KALI"...


✨*APA YG TERKINI*✨

MyPrepaid memberikan promosi *Percuma* Kredit Airtime bagi nilai reload terkumpul harian anda sehingga maksimum RM50. Cth, reload RM30 dpt PERCUMA RM30 kredit Airtime walaupun reload dimana sahaja๐Ÿ’ฅ

๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†

Anda dah boleh jual Top Up dan Buat Perkhidmatan Bayaran bill serta dapat UNTUNG๐Ÿ’ฐ

Berapa anda Dapat?๐ŸŒบ
*Kad Prabayar*
MyPrepaid 7%
Celcom 4.5%
Maxis 2%
DiGi 3.5%
UMobile 3.5%
FRIENDI 7%
TuneTalk 3.5%
XOX 4%
ONEXOX 2.5%
TRON 4%
FRIENZ 7%
ALTEL 2.5%
NJOI 2.5%
Buzzme 2.5%
SpeakOut 4.5%
BestMobile 7%
Lain-lain rujuk www.my2u.my

*Postpaid* bil
Celcom 0.3%
Maxis 0.3%
DiGi 0.3%
UMobile 0.3%

Bil Utiliti 0.5% (sesetengah sahaja)

Selain itu, anda juga dapat diskaun 3% bagi pembelian semua jenis merchandise syarikat secara online atau di kaunter✳

Dapat 20 mata ganjaran๐Ÿ’ช

*Layak Perlindungan Insuran Kemalangan Peribadi *(PA)* Bernilai RM50,000 jika berlaku kemalangan yg menyebabkan kematian atau cacat kekal๐Ÿ’ฅ

Dan akhir sekali, sistem Auto Top Up telah berfungsi sepenuhnya. Anda boleh top up secara otomatik sehingga 12 bulan. Jadi tak ada sebab mengapa anda terlupa melanggan pelan My30 atau My50✳

MyPrepaid sentiasa cuba memenuhi apa yg dijanjikan dan cuba memberikan yg terbaik. Kami menyediakan Platform, Anda menentukan perniagaan anda dan berapa yg anda inginkan๐Ÿ‘Š

Ayuh semua. Kita mulakan langkah kita segera. Sebarkan MyPrepaid sekarang. Taja seberapa ramai pengguna HP diluar sana. Anda sudah ada segala yg mereka perlukan๐Ÿ—ฃ

Jangan lupa bulan ini juga ada cabutan bertuah. Satu tiket penyertaan untuk satu penajaan๐ŸŽ‰



0105055403

*CIRI2 ORANG BISNES YG BERJAYA*
*_1)๐Ÿ‘‰ BERANI_*
*_2) ๐Ÿ‘‰SABAR_*
*_3) ๐Ÿ‘‰FOKUS_*
*_4) ๐Ÿ‘‰SANGGUP_*
*_5) ๐Ÿ‘‰JIWA KENTAL_*
*_6) ๐Ÿ‘‰CEKAL_*
*_7)๐Ÿ‘‰TIDAK BANYAK ALASAN_*
*_8) ๐Ÿ‘‰TIDAK SALAHKAN ORG LAIN_*
*_9) ๐Ÿ‘‰FIGHTER_*
*KATA2 AZIMAT *
๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ๐Ÿ’ฌ
Biar org dengki kita,
Biar org pandang rendah pd kita,
Biar org ketawakan kita,
Biar org menolak tawaran kita,
Tapi kita tetap yakin dan percaya,
Rezeki pergi dan datang dari Allah.
Kita tetap teruskan,
1 orang lari, 10 org ku sharing,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
10 orang lari, 100 org ku cerita,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
100 orang lari, 1000 org kita tolong.๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.๐Ÿ˜Š 
Kita susah bukan dia tolong๐Ÿ™,
Kita xde duit๐Ÿ’† bukan dia bagi pinjam,
Kita sakit bukan dia bayar bil ubat ๐Ÿฅkita,
Rumah๐Ÿก kita bukan dia beli,
Kereta๐Ÿš™ kita bukan di bayar,
Duit ๐Ÿ’ฐbelanja kita bukan dia bagi,
Peduli๐Ÿ™…๐Ÿป apa dia nak cakap,
Yang penting kita tetap teruskan,
Teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan๐Ÿ’ช๐Ÿฝ teruskan,๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
*SETAKAT MULUT๐Ÿ’‹ NEGATIF.*
*HANYA SEMUT ๐ŸœKECIL SAHAJA...*
✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช✨✨✨
Membujur lalu melintang Patah..
Lawan tetap lawan..
Lawan sampai Jutawan..
Genggam Sampai Jd Bara Api.....
Alang alang dah buat...buat sampai Jadi *JUTAWAN......*
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Lagi banyak Cabaran,
lagi banyak Dugaan,
lagi banyak kesusahan..lagi *'AKU'* lawan..
✨✨✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘Kerana itu semua tiket utk aku Berjaya *SEMAKIN HAMPIR..*
✨✨๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Ikut Sistem..
Follow Sistem..

*FREE REGISTRATION to CHECK YOUR POTENTIAL!!!!!

Akhirnya Berjaya..
✨✨✨✨✨✨๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Jumpa anda di puncak *KEJAYAAN...*


Ringkasan dan renungan....
Modal 1 lot untuk Myprepaid+ Rm400
Dapat topup percuma setiap kali topup airtime
Dapat Khairat kematian selepas 91hari
Dapat sistem percuma..kalo nak kira harga sistem ni bernilai hampir rm2000..
Cmpny MYPREPAID bagi percuma ja...
Boleh buat apa sistem yg myprepaid bagi?
Boleh bayar bill utility
Boleh bayar bill mobile(postpaid)
Boleh topup talian talifon luar negara..
Servis 24jam
Kemudahan yg diberi percuma hanya dihujung jari ja...
Semua org nak guna...
Kalo nak nilai dgn rm400 bukan nilai dia...
Berbaloi baloi...
Inilah pakej USAHAWAN yg ramai org terlepas pandang...

JOMMMM KAYAA BERSAMA MYPREPAID

whastapp segera 0105055403

Thursday, 27 July 2017

Waszup Join Free Untuk Jana Income Anda


 APPS WASZUPP GLOBAL?
APPS terkini akan dilancarkan!

PENDAFTARAN PERCUMA
WASZUPP Eksklusif GLOBAL boleh menjana income tambahan $ 500 - $ 1000 sebulan manakala bagi yg sepenoh masa yang ingin mendapatkan pendapatan rata-rata
 $ 25,000 - $ 100,000  sebulan. 
Peluang terbaik yg anda mimpikan!!!


Sementara itu, sila lihat video ini
Http://www.theoric.org/Waszupp%20Global%20Draft2Video.mp4


Untuk pendaftaran sila hantar data anda kepada 
WhatsApp :-  www.wasap.my/60105055403

Nama penuh:
NO. HP aktif:
EMAIL aktif:

Atau anda boleh mendaftar sendiri di sini:
Https: //www.waszupplaunch.com
Masukkan ID ๐Ÿ‘‰ 247935

Kerana tanpa penaja anda tidak boleh menyertai dengan sendiri ...

Marilah kita di senarai terpantas yg terawal yg percuma. 
(Free) .. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ

Ia adalah mudah untuk dilakukan.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Go‼ go‼ go‼.....


Monday, 3 July 2017

XbuddyZ RM40 sahaja. Terkini Julai 2017


‼‼ XbuddyZ BUKAN SKIM CEPAT KAYA ‼‼

Bilangan peserta lain atau downline boleh diperolehi dari dua sumber:

1⃣ sumber aktif: anda aktif bantu org lain sama-sama join XbuddyZ 
2⃣ sumber pasif: upline lain cari org & sistem secara auto letak org tu dalam rangkaian anda ikut giliran.

✅ Kalau pilih pasif, bila nak dapat income??? tiada jaminan bila atau tempoh sebab tunggu giliran sistem atur downline dlm rangkaian 

✅ Kalau pilih aktif, dpt income tajaan RM10/org yg join di samping lebih cepat rangkaian berkembang & lebih cepat dpt bonus upgred

✅ Program XBuddyZ ni, jika anda ikut strategi program :

⭕1⃣ Sumbang RM40 SEKALI SEUMUR HIDUP
⭕2⃣ ajak 4 orang rakan sertai program
⭕3⃣ Ulang Step 1⃣ & 2⃣
⭕4⃣ GUARANTEE Total income RM29,160.00

Kalau anda usaha, anda akan dapat cepat ...

Kalau anda tak usaha, jangan mengharap org lain usaha untuk anda...tunggu sistem bekerja & elakkan merungut
Man Jadda Wa Jadda, Siapa Yg Berusaha Pasti Akan Berjaya

Jika anda join tapi tak buat apa² maka bonus yg akan anda dapat bergantung kepada spillover(lebihan rakan yg join dgn upline anda).
Tempoh masa tak dapat ditentukan...jika upline anda yg paling dekat aktif menaja maka anda akan dapat dwline free.

Bagaimana Xbuddyz Boleh Membantu Anda Menjana Pendapatan? 

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Apa itu XbuddyZ??

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ bukanlah sebuah entiti atau syarikat kerana ia merupakan sebuah Program Komuniti

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ bermula pada 10 Oktober 2016 dan dikelolakan oleh ARCO IRIS NETWORK sebagai ADMIN yang berdaftar dengan  Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) No. 002580004D

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Program XbuddyZ masih berada di peringkat awal dan KELEBIHAN dalam Program ini kerana ada SPILLOVER, AUTO UPGRADE  & AUTOPLACEMENT serta limpahan penyertaan/penajaan
daripada peserta program yang lain.


๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ XbuddyZ direka khusus demi MENJAMIN pendapatan anda dengan sistem AUTO UPGRADE dari Grade 1 sehingga ke Grade 4 dengan Dana Minimum berjumlah RM29,160.00 GUARANTEED!

Tugasan Anda

Hanya Cari / Dapatkan 4 org Rakan Yang Hendak Dibantu (yg juga mempunyai masalah kewangan seperti kita)

Tugasan yg mudah Tanpa Perlu Anda :-
✌๐ŸผKeluar Dari Rumah
✌๐ŸผBuat Table Talk
✌๐ŸผBuat Meeting Luar

Anda hanya perlu ๐Ÿ“ Copy And Paste iklan sebagaimana anda lihat dr iklan iklan admin sebelum ini

Sebarkan di dalam wall FB, group fb, whatsap group, telegram anda. 

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Percaya atau tidak ramai yg akan respon dan perasaan ingin tahu menebal lalu tinggalkan number fon
Di ruangan iklan anda. 


๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐ŸผMudahkan ๐Ÿ˜‡

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ

๐Ÿ“œ ANDA WAJIB BACA INI๐Ÿ“œ

Penjelasan Berkenaan Xbuddyz Dari Segi Undang2 Di Malaysia, dari Tuan Edy, Pengasas Xbuddyz.

๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

Saya telah dapatkan informasi drpd Bank Negara. Bank Negara takda masalah dgn sistem perniagaan di Malaysia termasuklah MLM, Komuniti, Affliate, Personal Shopper, Agen Dropship & sebagainya.

Bank Negara hanya akan menyekat atau menggantung sesuatu Syarikat yg terlibat dgn PELABURAN, perjanjian tak masuk akal & sebagainya

Saya telah terangkan dengan wakil Bank Negara mengenai nature of bussiness Xbuddyz & tidak menjadi masalah untuk menjalankan bisnes ni.

Mengenai pengambilan deposit haram, ramai rakyat Malaysia salah faham dgn menganggap hanya Bank & Koperasi sahaja yg boleh mengambil deposit.

Fakta ini adalah SALAH. Semua perniagaan dibenarkan mengambil deposit. Sebagai contoh, anda membeli kereta.

Deposit dikenakan & bukan dibayar kepada Bank atau Koperasi. Deposit diambil oleh kedai atau syarikat itu sendiri. Oleh itu tidak menjadi kesalahan. Kes ini sama juga dgn kita membeli rumah & sebagainya.

Saya juga telah berhubung dengan KPDNKK mengenai lesen AJL. Xbuddyz tidak perlu memohon lesen AJL kerana Xbuddyz bukan Jualan Langsung. Produk Xbuddyz adalah kategori maya & belum ada akta atau lesen khas untuk produk maya.

Bagi mengelakkan berlaku sebarang kemungkinan, saya akan sentiasa memantau situasi ini.

Saya juga berharap agar iklan yg memaparkan Xbuddyz sebagai satu syarikat pelaburan dihentikan. Ini bagi mengelakkan salah faham & juga merosakkan nama baik kita semua sebagai ahli VIP & VVIP Xbuddyz.


Pengasas XBuddyz

DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes


DAFTAR--> http://www.xbuddyz.com/?ref=ounbiznes

Friday, 16 June 2017

Anda akan dapat Downline secara Percuma hanya RM30 sahaja.


BOM ASIA TENGGARA PENDUDUK๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ..
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ
DIURUS OLEH : *JUTAMEDIA SDN BHD*

*Projek*
> Now Every One Can Buy Land
> Kokol Juta Farm ( Tanaman & Ternakan )
> Food Catering All member Diskaun 10% > 30
> DmarShop Member Car Wash 10% > 30% diskaun

MODAL *RM30.00* MAMPU MENCIPTA:
*PENDAPATAN PASIF RM244,155.00*๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
*PENDAPATAN AKTIF RM244,155.00* ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ

Malaysia: population 30,000,000 juta
Indonesia: population 330,000,000 juta
Thailand:population. 140,000,000 juta

Anda pilih posisi yang mana..
RM30.00 sekali seumur hidup..
anda nak ke tak nak..? terpulang pada anda. kami jalan terus..
gabungan leader-leader malaysia..

plan marketing
*Auto Placement Global*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00
*Total RM 244,155.00*

*Bonus Intro RM10.00*

*Force Matrix Gruop 5x5*
level 1: RM5
level 2: RM25
level 3: RM62.50
level 4: RM312.50
level 5: RM1,562.00
level 6: RM7,812.50
level 7: RM 39,062.50
level 8: RM 195,312.00. 
*Total RM 244,155.00*
*TOTAL INCOME: RM488,310.00

LOCK POISI SEGERA.. ..RM30.00

spe yang nak ? pelancaran 15hb jun 2017
*pra pelancaran sahaja dah mencecah 5000 ahli.*
PM tepi jika berminat.
0105055403 ws
DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.



๐Ÿ˜Segalanya bermula dgn modal niaga RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ˜

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€๐Ÿš€keahlian cuma sekali saja. rm30.00. konsep sama spt syarikat2 lain spt cosway , giant, gmart n sbgnya.. sbg contoh cosway mengenakan yuran keahlian kpd ahli sbnyk rm30 setahun tujuannya utk dpt barang murah n berkualiti..sy join membership cosway hny utk dpt barang  murah & berkualiti ?.. lebih baik sy join program membership http://dmart.shop/ounbiznes ble dpt brg murah, tapak iklan & dsmping ada peluang jana pendptn sampingan yg lumyn.

๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€direct sponsor tu bonus pengenalan. ble lihat menu sponsoring di acc anda.

personal network tu hasil pergerakan direct sponsor anda.

global network ni berdasarkan kemasukkan seluruh dunia. ni tak perlu risau jika sampai giliran akn dpt. lebih kpd ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด

2: ๐Ÿ‘‰Ada 3jenis bonus
Bonus Sponsor RM10
Bonus Personal Sponsor 
Bonus Global Matrix

3: ๐Ÿ‘‰Bonus Personal Network ( tido pun dapat ahli
Bonus Global Matrix Network ( tido pun dapat ahli

4: ๐Ÿ‘‰kerjasama kumpulan diantara upline dan downline merupakan satu asas tunjang yang kukuh bagi mendorong sistem autoplacement dan autodownline bergerak lebih pantas walaupun kita sedang memasak atau sebagainya..

5: ๐Ÿ‘‰ Dan yang paling utama ialah kelebihan GLOBAL  NETWORKING ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Apabila seluruh negara menyertai perkhidmatan Network kita sebagai penggerak kepada mengembangkan lagi sayap perniagaan mereka kepelusok dunia๐Ÿค‘๐Ÿค‘ maka tunggulah LIMPAHAN TAJAAN yang akan menggerakkan bonos autoplacement selama 24 jam sehari walaupun kita sedang dilena mimpi๐Ÿ˜๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Bayangkan sekiranya 10% berlaku kita akan menerima  limpahan kewangan berjumlah RM 24,400.00dan terus meningkat 20%  berjumlah RM 48,800.00 dan begitulah seterusnya... meningkatkan sehingga 100% total keseluruhannya RM 244,000.00 ๐Ÿค‘ in Shaa Allah dgn modal sekali bayar RM 30.00 seumur hidup๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜ rasa2 berbaloi tak??

Pilihan terbaik ditangan anda ๐Ÿค‘๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€ penentu income terletak    pada pilihan yang anda buat...๐Ÿค‘๐Ÿค‘ Dan akhirnya berdoa dan bertawakal diatas usaha dan pengorbanan yang kita lakukan selama ini akan mendatangkan kemanisan dan menuju kemuncak kejayaan bersama๐Ÿš€๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

DAFTAR SINI
www.dmart.shop/ounbiznes
*Klik link diatas ini, kemudian kliks pada REGISTRATION dan ikut arahan diberi TQ.

Thursday, 26 January 2017

Selamat datang ke Swisscoin

Terima Kasih kepada Anda kerana sudi meluangkan masa...

Selamat datang ke Swisscoin 




๐Ÿ“ข*MAKLUMAT percuma 100  COIN*๐Ÿ“ข

Untuk melayakkan anda mendapat 100FREE COIN anda perlu membeli mane mane  pakej seperti dibawah sebelum 1 Feb 2017 atau SEMETARA PROMOSI TAMAT.


HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH.

 $NILAI TERKINI COIN$
£25=rm130 -200token -100Coin
£50=rm260 -500token -250Coin
£100=rm520 -1000token -500Coin
£250=rm1300 -2500token -1250Coin

HARGA BERUBAH MENGIKUT RATE HARGA TERKINI

HARGA DIKIRA PADA DIFFICULTY 4:1




Bagi yang mahu "mengenali" swisscoin, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM130  sekalipun....

Kita Bukan memaksa, sekadar cadangan. 
Sebab* :

๐Ÿ˜€1) Kalau nak tunggu *faham betul2 baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.

Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, sekarang topup & topup lagi sbb dah faham.

๐Ÿ˜€2) Kalau nak kaji, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit swisscoin bagi setiap hari utk yg menaja.

Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan.

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜€3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " menyesal aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."

Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua.

RM130 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi.

Selamat berusaha !!!
Oooo yess,,yess
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช



Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Join 250£
Token dpt 2500 
Bilo split jd 5000
Bahagi 4
Jd coin 1250
Campur yg free 100
Jd 1350
Simpan gitu tugu 3£
1350 darab 3
4050£ darab 4.50
Hampir 20k rm
Modal rm 1300
Duk diam diam

Tp

Jika buat network
Hari hari £

Okey Nak beli coin 

NILAI TERKINI COIN 1 swisscoin  0.15 £euro 

£25=rm130  dpt 
200token  bersamaan 100Coin

£50=rm260 dpt 500token bersamaan 250Coin

£100=rm520 dpt 1000token bersamaan 500Coin

£250=rm1300 dpt 2500token bersamaan 1250Coin

Hello ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ฐ

Rahsia Shortcut Jutawan !!!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fakta: 
Kristoffer Koch pernah membeli 5000 bitcoin dgn harga RM98 pada tahun 2009 untuk tujuan tesisnya.
Pada tahun 2013 beliau menjual semua bitcoin dgn harga RM3.8 juta

Sekarang tahun 2016, 5000 bitcoin berharga hampir RM12 juta. Perbezaan 3 tahun dan kenaikan harga bitcoin yg begitu mendadak, tidak kah anda melihat peluang dan potensi yg cerah dgn memiliki crypto currency seperti ini pd masa sekarang.
Orang berjaya sentiasa mengintai dan mengambil peluang, 
jom bersama saya jana pendapatan dgn SWISSCOIN

☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
Sejarah bitcoin sudah terbukti...kini SWISSCOIN bakal mencipta sejarah baru dan anda beruntung jadi yg terawal

Ambil peluang simpan & gandakan SWISSCOIN di platform terbaik ini...


U DO, U LEARN, U EARN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰




Sila Daftar PERCUMA di:


 Split swisscoin
2 week's a go 62%
1 week a go 72%
Now 91%

This is very good news, this is the best time to join.

Swisscoin - Roadmap to PublicListed

4/2/2017 - Merchant Official Launching in Dubai - 30,000 merchant akan dilancarkan utk batch pertama & target 70,000 lg merhant pd akhir 2017 utk menjadikan jumlah semua 100,000 merchant pd akhir 2017. 

1/4/2017 - Decentralized Blockchain SC akan bermula & ini merupakan perkara yg ditunggu2 sbb dgn wujudnya blockchain maka setiap urusniaga cepat,tepat & selamat...setiap ahli akan dapat mastercard dimn dia bole digunakan utk belian & keluarkan cash dr Atm seluruh dunia.....   

1/6/2017 - Internal Trading - dimana satu platform akan diujudkan bg membolehkan urusan jualan & belian coins sesama ahli & ianya akan mengikut nilai/value SC pd masa itu.....๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ 

1/8/2017 - Public Listed - dimana SC akan dipasarkan kpd orang ramai & nilai/value akan berdasarkan supply & demand ....dijangkankan harga akan melebihi €100/ coins selepas 3 tahun dipasarkan.... 

Jgn ketinggalan utk menjana pendapatan bersama SC.....bertindak sekarang!!gandakan token anda utk menjana lebih byk Coins....

selamat berjaya!!!

*Sekarang nak join Bitcoin pun ramai yg tak berapa mampu lagi sebab modal semakin tinggi (1BTC = USD900 -+).
*Masa yang sangat relevan untuk bertukar atau simpan SWISSCOIN ini, Sekarang harga 1SC= EURO0.15sen shj) dan dijangka akan naik mendadak selepas FEB 2017 ini.!!!


SEKALI LAGI MODAL UNTUK SERTAI SWISSCOIN

๐Ÿ“ŠPelaburan di dalam Swisscoin adalah mengikut Lot .(Pakej) seperti berikut:-

Trainee
€25.00 = Rm130
๐Ÿ”บ200 token - 1 splits

Tester - 50
€50.00 = Rm260
๐Ÿ”บ500 token - 1 split

Tester -100
€100.00 =Rm520.00

Tester 250
€250.00 = Rm1,300.00

Tester 500
€500.00= rm2,590.50

Trader
€1,000 = Rm 5,180.00

Crypto Trader
€2,500 = rm 12,940.00

Crypto Makler
€5,000 = Rm25,875.00

Crypto Broker
€7,500 = Rm38,125.00

Crypto Manager
€10 ,000 = rm51,750.00

Crypto Director
€15,000 = rm77,625.00
# harga boleh berubah mengikut pasaran RM

Lihat plan pakej untuk sertai sebagai ahli .


*SWISSCOIN THE POWER SPLIT* https://bit.ly/2swcoin ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข

Peluang 4:1 akan berakhir hujung bulan JAN 2017
Berusaha dan rebutlah selagi peluang masih ada.
Masuk Awal FEB 2017 nisbah mungkin naik 10:1
€ 1000 tetap dapat 10,000 token dan power split dua kali tetapi perbezaan ketara ialah Nisbah.
Harga 1 swisscoin €0.15 euro = Rm 0.70 sen 
Sangat2 Murah & Sesuai Untuk Di Beli Pd Masa Ni.

JOM PAKAT2 BELI & KUMPUL SWISSCOIN๐Ÿค‘ 
SIMPAN 5 TAHUN ANGGARAN COIN €50

๐Ÿ’๐Ÿป Cth: €1000 euro dapat    10,000 token bila Split Running (token berganda) menjadi 20,000 token,       bahagi (÷) 4 = 5000 Coin MAKA PENDAPATAN PENDAPATAN SELEPAS 5 TAHUN :
5000 Coin x € 50 x Rm 5.00= RM 1,250,000

Jika nisbah 10:1 MAKA Token yang berganda ia itu 20,000 akan dibahagi 10➡ 20,000÷10 =2000 coin
Kita hanya mampu memiliki 2000 coin sahaja
HARGA COIN SEMAKIN MAHAL SETIAP KALI SPLIT 

PELUANG DATANG DAN PERGI TIDAK PEDULI SIAPA KITA??  FIKIR2KN SEBELUM TERLAMBAT ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ™„๐Ÿ™„

 PAKEJ TERENDAH: -

€25 euro = Rm 130
                   = 200 token 
Split run.   = 400 token 
              ÷4. = 100 coin +100 coin free➡200
200x €50 x RM5  = Rm 50,000

FREE REGISTER ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ
FREE 100 COIN ๐Ÿ’ถ 
Jgn terlambat selagi dlm PROMOSI..TQ ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ฐ

      .... Assalamualaikum.... 
Ketika Ada Peluang.. Tidak Ada Yg Dpt Melihat Nya...
Ketika Ada Yg Ambil Peluang...Anda Memandang Rendah Pd Org Itu... Ketika Org Lain Menghasilkn Wang..Anda Tidak Faham.. Ketika Anda Sudah mengerti...Baru Terfikir ๐Ÿค” Yg Anda Sudah Terlambat...๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

❌ PERLU JUAL BARANG 
❌ PERLU CARI ORG
๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐ŸŽ—๐Ÿ’ฐ


P/S: Ads> Nak Iklan Bisnes Online Anda dgn Mudah? Cubalah Daftar Percuma di: www.empowr.com/ounbiznes Anda Akan dapat $20 Welcome BONUS, dan dapat lagi Bonus bila anda Post Iklan di empowr. Daftar Segera!!!!!




Pakai HP dapat Wang

Sistem Auto Pasif